Time Solution Media utreds av Polisen

Time Solution Media AB och OHE Gruppen AB utreds av Västeråspolisen med misstanke om grovt bedrägeri.

Time Solution Media AB (556943-6578) publicerades med produkten Sveriges Nummerupplysning på Förenade Bolags Varningslista den 23 januari 2014. Efter publicering uppstod mycket frekvent kontakt via både telefon och e-mail från bolagets representant, en 24 år gammal kvinna som bedyrade både oskuld och utlovade seriös verksamhet. Varningen, menade man, var felaktig och ”bedrövlig”. En av anledningarna till det uppstådda missnöjet var enligt 24-åringen bland annat att hon tidigare arbetat för Online Publishing, en verksamhet som driver och säljer flera varningslistade produkter, och att denne tidigare arbetsgivare hämnas på 24-åringen genom negativa kommentarer om Time Solution Media AB på diverse forum. Förenade Bolag justerade inte den publicerade varningen.
En månad senare publicerades Sveriges nummerupplysning på Svensk Handels varningslista. 

OHE Gruppen AB (556802-3237) publicerades på Förenade Bolags Varningslista med produkten Sverigesbolag.se den 12 september 2011 på grund av klagomål som ofta kan appliceras på diverse katalogtjänster; säljaren anspelar på ett tidigare medverkande som skall leda dig till att teckna ett nytt år – trots att du inte tidigare varit kund.

Den misstänkte 24-åringen har även arbetat för av Förenade Bolag varningslistade Företagsupplysningen i Sverige AB (556958-4310), hon hade då titel ”Försäljningsansvarig Västmanland”.  

Polisen utreder
Västmanlands läns tidning rapporterar nu att Polisen misstänker grovt bedrägeri rörande bolagen Time Solution Media AB och OHE Gruppen AB:

”Företrädarna för bolagen, en 24-årig Västeråskvinna och hennes 51-årige styvpappa, är båda delgivna misstanke på grovt bedrägeri. Den misstänkta fakturabluffen inleddes 2012 när västeråsarna köpte ett bolag i Göteborg. Det bolaget försattes i konkurs förra året, men då var verksamheten redan överflyttad till ett nytt företag. Det bolaget försattes i sin tur i konkurs i Västmanlands tingsrätt i juli i år.”
Hela artikeln här: Bedragare fast för falska fakturor

 

 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag