Företagsapp / Företagsapp.nu – otydliga uppgifter

Företagsapp.nu, relaterat till varningslistade verksamheter. 

Företagsapp.nu, en nystartad apputvecklarverksamhet, väcker många frågor. Dels använder Företagsapp.nu falska referenser: 

Företagsapp

”Nöjda företagare referenser” – i själva verket stulna bilder

Telefonbilderna ovan är stulna från en annan mjukvaruutvecklare för att illustrera olika inriktningar/teman. I sidfoten till hemsidan står angivet ”copyright 2013” trots att verksamheten inleddes under senare delen av 2015.

Företagsapp.nu publicerar även andras videomaterial som sitt eget. Samtliga videoklipp från PTA School Apps har laddats ner från deras Vimeo-konto för att sedan laddas upp under ”Företagsapp.nu”. Exempel:

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 10.46.25

Demonstrationsfilm Företagsapp.nu

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 10.50.10

Originalfilen producerad av PTA School Apps

 

Mer information


Företagsapp.nu
drivs av en av huvudmännen bakom varningslistade Länsdelen (Svenskmedia Öresund AB samt Länsdelen AB) som i sin tur förgrenas vidare till ”Nya Länsdelen” – varningslistade Webinfo (Öresund Webbinfo Solutions AB). Tjänsten faktureras genom bolaget som driver caféet Coffee Joint i Malmö (Coffee Joint Skåne AB). Domänen Företagsapp.nu är registrerad av person med befattning suppleant i Länsdelen AB

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag