Tradepool Nordic AB fortsatt aggressiva

Tradepool Nordic AB, som fakturerar för produkten Svensk Företagsinfo, är fortsatt aggressiva över telefon.

Drabbade företagare vittnar om att en ung kvinna gör aggressiva påtryckningar över telefon. I samtalen uppger man att du är tvungen att betala antingen hela eller halva summan för införande på Svensk Företagsinfo –  annars ansöker företaget om stämning. Till dags dato har Tradepool Nordic AB dock presenterat mycket få ljudfiler som avtalsunderlag varför både utfall och läge är mycket osäkert. Klart är dock att säljarna anspelade på ett tidigare medverkande men när fakturering inleddes var själva sidan där din verksamhets införande redan låg publicerat icke-existerande.

Tradepool Nordic AB har ett misslyckat utmätningsförsök bakom sig och förbrukat aktiekapital. Domänen svenskforetagsinfo.se är registrerad på Izuno Web Scandinavia AB med organisationsnummer 556588-0993.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag