Svensk Företagsinfo (Arkiverad)

Svensk Företagsinfo (Arkiverad)
Senast ändrad: 25 september 2013
Tillagd datum: 2013-04-15
Företagets namn: Svensk Företagsinfo (Arkiverad)
Företaget bakom: Tradepool Nordic AB
Org.nummer: 556689-5883
Telefonnummer:
Bankgiro: 624-2101
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://svenskforetagsinfo.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Svensk Företagsinfo

faktureras av Tradepool Nordic AB

  • På hemsidan svenskforetagsinfo.se finns inget innehåll
  • Företaget, Tradepool Nordic AB, har registrerade skulder, förbrukat aktiekapital och ett misslyckat utmätningsförsök bakom sig

Uppdatering 2013-09-25:

  • Katalogen svenskforetagsinfo.se existerar och är sökbar. Domänen är registrerad på Izuno Web Scandinavia AB med organisationsnummer 556588-0993.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Picknickteatern
5 juni 2013 kl. 10:56
Jag har råkat ut för detta även jag Denna Lisa Johansson. Jag hade telefonen omkopplad till mobilen och var ute på promenad. Mycket envis människa som gav intryck av att komma från Eniro och körde hårt.
Jag hade lite personlig kontakt med en person från Eniro som var hos oss hösten 1012 och denna Lisa
som inte är någon lisa direkt hävdade i telefon att vi träffats hösten12 vilket visade sig felaktigt.
Jag bestrider fakturan per brev till detta blufföretag.
Karl-Erik Lindgren Picknickteatern

Johan Eriksson
16 maj 2013 kl. 14:47
Läser registrerade uppgifter, kan inte förstå att det står att man inte har någon revisor sedan står det att det finns revisorskommentarer om bolaget! Är det någon form av smutskasting av Förenade Bolag som själva finns med på Varningslistan? Jag har inget med något av bolagen att göra!!

Förenade Bolag
Förenade Bolag
20 maj 2013 kl. 08:41
Hej Johan!

Informationen publiceras genom en kreditupplysning – detta görs automatiskt. Vi ser för övrigt inga felaktigheter eller oklarheter i uppgifterna. Lägg märke till datumfältet i vänster marginal.

Oskar Larsson
14 maj 2013 kl. 06:02
Bluffbolagen byter ut personer, telefonnummer, adresser och bolagsnamn som vanliga människor byter underkläder. Frågan är om deras personnamn och postadresser är äkta? Jag tror knappt det. På min privata telefon är jag med i NIX. Tjänsten är helt kostnadsfri och jag har beställt att jag inte vill telefonsamtal och adresserad reklam. Detta har fungerat utmärkt. Kolla bara att det inte är ett bluffbolag du beställer ifrån. På detta sätt har jag inte fått några samtal till min privata telefon, förutom där jag har varit kund sedan tidigare. De flesta av de företag där jag har varit kund har jag ringt och sagt till att de inte ska ringa och skicka brev och de har tagit bort mitt nummer och min adress från sina register. Detta gör de om det är ett seriöst bolag. De har sedan inte ringt eller skickat erbjudanden. När jag startade företag så började massor med blufföretag ringa på det mobilnummer som jag angav för Skatteverket och Bolagsverket. Jag laddade då ned en app som är erkänd och seriös. När någon försäljare ringer så varnar appen och jag tar aldrig telefonsamtalet. Ganska simpelt när man tänker efter. ???? När jag har haft tid så Googlar jag på numret som har ringt och upptäcker samtliga gånger att flera har haft problem med detta nummer sedan tidigare. Igår var det någon som jämförde ett bolag med Satan själv och det kan ju till viss del stämma för alla bluffbolag, i alla fall att personerna är ledda av honom.

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Göran Ahlberg
7 maj 2013 kl. 13:56
Jag fick en faktura från dom 15/4-13. Jag bestred den, varpå en Anna Nykvist ringde och undrade varför. ”Ej beställt”, svarade jag. Den 2/5-13 kom en påminnelse som jag också bestred. Då ringde denna Anna igen och sa att de hade ett erkännande till publiceringen på en ljudupptagning från den 11/4-13. Detta är lögn. Jag har aldrig godkänt något via telefon, jag är noga med att inte säga ”Ja” någon enda gång. Min jurist rådde mig att ”sitta lugnt i båten” och vänta på deras nästa steg och att inte svara om de ringer igen. Deras nummer är 010-199 86 50

Kvinnojouren T/D
7 maj 2013 kl. 12:41
Vår förening har också drabbats av Lisa Johansson, som påstod att vi har ett avtal med dem men som jag som dåvarande kassör inte kunde påminna mej.
Hon påstod att det löper på och att vi måste säga uppavtalet och betala det
som nu finns. Jag betalade och sa att vi sedan aldrig mer vill ha något som helst med dem att göra. Trots detta har de mage att skicka en betalningspåminnelse. Jag dånar!!! att det finns sådana oförskämda människor. Gör ett hederligt jobb istället för att lura andra. Fy f…..n!
Kassören

barbro bengtsson
25 april 2013 kl. 14:49
Birgitta Thorburn är inte ensam om att råka ut för Lisa Johansson
Vår förening har också blivit drabbade .Det krävs mycket arbete för att bli ab med det.Vi har aldrig tidigare varit med i detta Forum.

Birgitta Thorburn
21 april 2013 kl. 13:01
Jag blir så trött på alla dessa blufföretag!!
Lisa Johansson ringer upp och frågar om informationen på mitt företag stämmer. Vadå säger jag. Jag har senaste året blivit mycket restrektiv med alla säljare. Enligt Lisa har jag haft ett avtal med dem vilket jag inte känner till. Hon påstår att jag betalat föregående faktura i april 2012. För säkerhets skull har jag letat land mina fakturor och även sökt på gjorda utbetalningar, men nix hittade inget. Ska nu polisanmäla det hela och bestrida fakturan.

Ring Förenade Bolag