Sverigesök.se / AdNet Online och ett år gamla fakturor

Sverigesök / AdNet Online fakturerar en vända till. Fakturorna daterade 2011.

Uppdatering 11 oktober 2012

AdNet Online har idag bytt namn till Face A Net AB.

AdNet Online med produkten Sverigesök.se, har i snart ett och ett halvt år renderat ett stort antal klagomål tack vare sina försäljningsmetoder där mottagaren av samtalet förväntas förlänga ett införande som denne aldrig tidigare tagit del av.  Sverigesök.se publicerades på Förenade Bolags Varningslista 2011-02-03.

Nya utskick – av gamla fakturor

Fakturor från AdNet Online / Sverigesök.se har idag nått företagare i landet. Gemensamt för alla fakturor är att de är daterade år 2011 och att de har sin grund i tidigare bestridda ärenden som ännu ej tagits vidare. Tillsammans med många av fakturorna bifogas utskrivna Aftonbladet-artiklar om Företagsgruppen i Göteborg och Faceways AB. AdNet Online står även bakom Kommunsidorna.

Har du tagit emot en faktura från Sverigesök / AdNet Online? Dela med dig av dina upplevelser i vårt kommentarsfält.

Klicka här: sverigesök.se på Varningslistan.

Om du läser nyheten i Förenade Bolags iPhone-app Bluffkoll kan du gå direkt till fliken Varningslistan och se mer information.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag