Kommunsidorna.se (Arkiverad)

Kommunsidorna.se (Arkiverad)
Senast ändrad: 11 oktober 2012
Tillagd datum: 2012-06-21
Företagets namn: Kommunsidorna.se (Arkiverad)
Företaget bakom: Face A Net AB
Org.nummer: 556788-4100
Telefonnummer:
Bankgiro: 454-1264
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.kommunsidorna.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Kommunsidorna.se

  • Kommunsidorna.se är rapporterade för vilseledande försäljningsmetoder där säljaren inleder med att förlänga din tidigare period och bekräfta så uppgifterna stämmer. Detta även om du tidigare inte haft ett införande.
  • Domänen kommunsidorna.se registrerade 2012-02-16 – du kan alltså omöjligt ha varit kund tidigare
  • Face A Net AB (AdNet Online AB) sköter även Sverigesök.se. och Sveriges alla företag.
  • Face A Net AB (AdNet Online AB) har för vana att skicka med utskrifter från Aftonbladets artiklar om Företagsgruppen, en annan rådgivare i Göteborg. Något samband mellan dem och oss finns dock inte.

2012-10-11: AdNet Online AB byter namn till Face A Net AB.

Företag/Produkt till Varningsarkivet den 16 juni 2017

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
inger carlsson
8 februari 2014 kl. 13:04
blufföretaget my safety

känner mig lurad av detta bolag som skickar bluffakturor för tjänster jag inte beställt. och har inte fått något från dem . de skickar bara bluffakturor med hot om kronofogden. går inte att säga upp avtal med dem, det förlängs bara automatiskt har betalat 900kr till dem mellan oktober -december 2013 ändå kom en faktura på 800kr i dagarna med hot om kronofogden igen. vet ej vad jag betalar för ingen spec eller någonting. rena bluffen
att inte kronofogden undersöker sina kunder.

Förenade Bolag
Förenade Bolag
10 februari 2014 kl. 10:26
Hej.

Om ditt ärende gäller dig som privatperson kan du kontakta konsumentverket för hjälp. Där har MySafety redan har stort antal registrerade klagomål.

Om du fakturerats som juridisk person/företag vill vi be dig stt vänligen sända oss allt underlag (fakturor, orderbekräftelser) du mottagit för påseende till [email protected].

PeA Scotte
15 oktober 2012 kl. 09:22
Jag fick idag höra via en av mina kunder – att de blivit utsatta för dessa bedrägerier. Trots att jag tidigare instruerat dem hur de skall agera för att INTE lockas in i dessa bedrägliga avtal så lyckas de bli manipulerade, bandinspelade och får sedan en faktura för en totalt värdelös tjänst. Uppgifterna som ligger på deras sajter har de hämtat från något annat offentligt register, jag ligger själv med där men har aldrig ingått något avtal eller betalat något för det. Jag har hållit seminarier för entreprenörer och småföretagare i många år och har därigenom träffat ett stort antal småföretagare som råkat ut för dessa bluff företag – och det är mycket märkligt att myndigheter och lagstiftning låter det fortgå.

BESTRID fakturan OMGÅENDE och SKRIFTLIGT – per mail med läskvitto (SPARA mailet) samt i rekommenderat brev för säkerhetsskull. Bli inte rädda om de hotar med kronofogden. Bry er inte heller om att de påstår att de har en inspelning av samatlet. De har ändå framfört sitt erbjudande under ”vilseledande marknadsföring” och detta i kombination med att de ÄR med på Varningslistorna räcker för er. DE måste stämma er om ni bestridit skriftligen och de får inte gå vidare till kronofogden – då begår DE ett lagbrott. De vill knappast figurera i en tingsrätt för då kommer allt upp på bordet. Det finns guidelines hur ni bestrider på bl.a. Svensk Handels hemsida
OBS: SPARA ALL konversation

MvH
Scotten IT-Consulting
Småföretagarens Bäste Vän

Lina Nilsson
7 september 2012 kl. 10:19
Exakt samma information att lämna som Gudrun och Ruben. Jag vägrade gå med på att spela in ett samtal med Jenny Corell och hon sa att jag var typ 1 av 1000 som hade betett mig såhär. Skrattretande.

Ruben Hammarberg
26 juni 2012 kl. 09:00
Jag är ordf i en bostadsrättsförening och fick ett telefonsamtal från kommunsidorna. De frågade om jag ville förnya prenumerationen på sidorna. -Jag är inte medveten om att vi har ngn prenumeration, svarade jag. -Då tar vi bort er från sidorna och skickar slutfaktura, sa försäljaren. Och så fick vi en faktura på 7.000 drygt. Jag bestred fakturan via brev och hotade med polisanmälan. Nu har jag fått ett krav och hot om kronorfogden inom 10 dar. Naturligtvis betalar vi inte! Stoppa detta blufföretag!!!

Gudrun Kasthed
22 juni 2012 kl. 12:12
Jag är kassör och firmatecknare i Väsby Kvinnojour och har blivit telefonkontaktad av en Jenny Corell, som gick till väga som ovan dvs förlängning. Tycker det är en skam att utsätta ideella organisationer för detta

Ring Förenade Bolag