Webfinder

Webfinder
Senast ändrad: 13 oktober 2011
Tillagd datum: 2011-10-13
Företagets namn: Webfinder
Företaget bakom: Webfinder AB
Org.nummer: 556631-9025
Telefonnummer:
Bankgiro: 5426-7653
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.webfinder.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Webfinder

  • Webfinder är publicerade på grund av rapporter om vilseledande försäljning. Säljaren anspelar på ett tidigare medverkande trots att det aldrig hänt. Webfinder AB är en del av SGP Holding.
  • Samtliga SGP Online Publishings produkter såldes med inspelade orderunderlag och inkasserades av inkassoföretaget Securo (tidigare Klavab), som även regelbundet stämde företag i tingsrätten. Securo tappade efter en tid tillståndet att bedriva inkassoverksamhet.

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Toomas
4 mars 2014 kl. 14:38
Svara
Fick en ”prenumerationsavi” från infodirekt.se. Den såg ut precis som en faktura och innehöll ordet ”avi”. Nu visste jag att jag inte beställt någon tjänst av dem och ringde deras kundtjänst. Då får jag veta att avin avsåg ett erbjudande. En snabb titt av en stressad företagare skulle säkert resulterat i en betalning. Varning för infodirekt.se

Christer
11 november 2013 kl. 10:34
Svara
Lägg även till Infodirekt.se till varningslistan, samma person som är styrelseordförande i Webfinder kör Infodirekt.se. Riktigt skojjarkatalog som bara är ute efter att lura till sig pengar.

Fredrik
13 september 2012 kl. 10:48
Svara
De var i kontakt med mig idag, de sa att jag hade ett införande och ville bara kontrollera uppgifterna, väldigt vanligt knep från dessa oseriösa företag. Jag frågade vad kostar det att vara med, 2900kr, som vanligt när det gäller dessa företag, nästan alltid 2900 eller 4900kr. Jag sa att jag inte var intresserad men då var vi plötsligt deras viktigaste kund i Linköping, hehe. Jag frågade om hon hade jobbat länge på företaget och berättade att jag samtidigt som jag pratatde med henne hade letat upp denna sida. Hon blev lite tystare och efter en stund avslutade jag samtalet. Var alltid försöiktig med att vad ni säger, säg aldrig ja i ett samtal med denna typ av företag, det kan komma en ihopklistrad inspelning av ett ”säljsamtal” Hej då Webfinder!!!

Christina Vikre
19 mars 2012 kl. 15:57
Svara
Webfinder: Bet påm skickas ut från Securo finans samma dag som förfallodatum på originalfakturan. Vi sade upp alltihop med en gång vi förstod att allt var ”humbug”, tyvärr var fakturan redan betalad. Uppsägningen fick vi aldrig svar på. De svarar uppenbarligen inte på kontakt som avser uppsägning eller klagomål. Fick tag på en Sandra Abrahamsson hos Webfinder, på privat mob genom litet sökande på nätet, hon visste ingenting om den säljare som hade sålt oss plats på webfinder.se och verkade totalt oseriös när jag pratade med henne. Idag kom en ny faktura på nytt” införande ” som inte kommer att betalas. E-post har skickats om detta via deras kontaktuppgifter på hemsidan. På fakturan står vår referens med namn, men på deras ref. står : ”administration” dvs här vill ingen ut med sitt namn. Har dock ytterligare ett namn, Jenny Furustig: henne var jag i kontakt med ang faktura på Securo Finans AB när påminnselse skickats ut samma datum som faktura skulle ha betalats. Enligt henne hade bet påm skickats ut genom ett fel i systemet!!!!!

Ring Förenade Bolag