Snabbsök.nu (Arkiverad)

Snabbsök.nu (Arkiverad)
Senast ändrad: 4 maj 2012
Tillagd datum: 2012-05-04
Företagets namn: Snabbsök.nu (Arkiverad)
Företaget bakom: Camesa Gruppen KB
Org.nummer: 969758-1214
Telefonnummer:
Bankgiro: 780-0121
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.snabbsök.nu

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Snabbsök.nu

Snabbsök.nu är publicerat på Varningslistan för att:

  • Camesa Gruppen KB som står som fakturautställare har kopplingar till blufföretag genom ett vanligt upplägg: komplementär till kommanditbolaget är Kozma Entreprenad KB som i sin tur har en privatperson (V.P) som komplementär. Denna person sitter även i styrelsen för varningslistade Samviq. Det finns även liknande styrelsekopplingar till Lundik AB som frontade det senaste utskicket av Svensk Sökmotorregistrering.
  • Enligt texten på fakturan har fordran överlåtits till Bonflex Service AB som enligt verksamhetskoden skall syssla med snickeri- och byggverksamhet. Båda företagen har utdelningsadress Renstiernasgata 28 i Stockholm – en mycket vanligt förekommande boxadress hos blufföretag.
  • Sidan snabbsök.nu registrerades i slutet på december 2011. Fakturan är en ”slutfaktura 4 kvartal” som tyder på ett vilseledande element (tidigare medlemskap). Vi ifrågasätter även starkt beloppet på 19 950:- inkl moms för en sida med inga eller mycket få besökare.
  • Fakturor från Snabbsök.nu/Camesa Gruppen KB inkasseras av One Factoring (ISD KB, Organisationsnummer 969743-2277) som inte innehar tillstånd att bedriva inkassoverksamhet – trots det appliceras inkassoavgift (på fakturor).

Företag/Produkt till Varningsarkivet den 16 juni 2017

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Oskar Larsson
10 januari 2013 kl. 00:05
Inget seriöst företag, kontakta polis direkt, ingen mening med att kontakta företaget. Så fort du säger ”Ja” medans ni pratar klipper de ihop samtalet och fuskar på så till säg ett ingånget avtal. Detta gäller alla dessa bluffföretag. Det måste bli mer information till medborgarna om detta gissel och tydligare lagar som gynnar laglydiga och inte bluffare. Svara aldrig när de ringer och lägg på direkt.

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Stefan
8 september 2012 kl. 16:01
Blev den 6/7 uppringd av en ”David Nilsson” som sa sig representera Camesa Gruppen och snabbsök.nu.
Blev upplyst om att min ”gratisperiod” på snabbsök.nu var till ända, och att det nu skulle kosta 3990:-+moms/kvartal att ligga med på deras ”söksida med över 800.000 medlemmar”.
Jag sa att jag då INTE ville vara med, och David svarade då med att han måste göra en ljudinspelning för att avsluta tjänsten. Vid första inspelningen sa jag mitt i samtalet att ”tjänsten ska alltså avslutas”. Men då sa han att han måste göra inspelningen enligt ett ”manus” för att den skulle gälla. Dumt nog gick jag med på detta och han gjorde inspelningen enligt ”manus” och sa sen snabbt, ”Tack för att ni använder snabbsök.nu, ha en trevlig dag”.
Jag blev förbannad och tänkte att det där kommer bli jobbigt…
Dagarna gick och inget hände, förrän den 22/7 när fakturan på 3990:- + reklamskatt + moms= 5306:-. Fakturan var daterad 12/7 och förföll samma dag som jag fick den, 22/7. Det stod även att fodran överlåtits till Bonflex Service AB. Jag ringde till Camesa Gruppen den 23/7 och fick prata med en ”Rickard Nilsson”. Jag förklarade att det måste blivit ett missförstånd, och att jag INTE ville ha tjänsten. Rickard sa att han såg att det fanns ett avtal, men kunde inte bara ta bort det ”så där”. Han lovade att lägga ett ärende till deras ”ekonomiavdelning”, så skulle dom höra av sig. Han lovade även att en påminnelse inte skulle gå ut eftersom fakturan förföll samma dag som jag fick den.
Inget hände, och den 7/8 skickade jag ett brev till Camesa där jag motsatte mig fakturan och att jag inte beställt nån tjänst enligt min mening. Jag tänkte att jag kör ”Mr Nice guy” först får vi se.
Inget hände (så klart), och den 7/9 kom så en faktura från ISD KB som löd på 15.960:- och avsåg ”förfallen skuld enl avtal Camesa Gruppen KB Snabbsök publicering 3990:- x 4 kvartal”!!!
Nu hade man plötsligt fakturerat för ett helt år.
Jag har idag bestridit fakturan till ISD, gjort en polisanmälan, anmälan till Ekobrottsmyndigheten, Skatteverket och även skickat ett nytt brev till Camesa där jag talar om att jag gjort en polisanmälan.

Nu är det krig!!

på https://www.ratsit.se kan man titta på olika information om bolag. Där kan man se att ISD Bygg KB innehas av en man och en kvinna i Ösmo. ISD verkar i byggbranschen.
Jag undviker att tills vidare lägga ut ägarnas namn och adress på denna sida. Det kan den som vill titta se på https://www.ratsit.se.

Jag förstår mycket väl att vissa personer blir skjutna i knäna, en del har säkert förtjänat det…

stefan
23 september 2012 kl. 12:51
Känner igen mönstret exakt och nu har jag fått en faktura från One Factoring för 4 kvartal + moms + krav+rekl.skatt så totalen är på 21 436 sek.
Jag har från början bestridit fakturan från snabbsök.nu och givetvis gjort samma sak nu till One Factoring. Imorgon blir det ett polisärende!

Mattias Jansson
3 oktober 2012 kl. 21:28
camesa gruppen Kommanditbolag
RENSTIERNAS GATA 28 PL 5033
116 31 STOCKHOLM
KONCERNFÖRHÅLLANDEN
Koncernmoder: –
Moderbolag: –

STYRELSE
Kommanditdelägare Johansson, Ola Karl Oskar, ej folkbokförd
Komplementär KOZMA ENTREPRENAD Kommanditbolag

FIRMATECKNARE
Firman tecknas ensam av komplementären

Anonym
6 september 2012 kl. 11:55
Har blivit lurad på samma sätt som många fler här med ljudupptagning för uppsägning. Där det sägs något obegripligt om 4 kvartal. Vi har bestridit fakturan, polisanmält och anmält till Svensk Handel.
Häromdagen fick vi inkasso från OneFactoring som vi bestred. Idag ringde en person upp från OneFactoring och undrade varför vi bestred. Jag berättade historien och han tyckte ”synd” om oss och var villig att vi bara skulle betala för ett kvartal istället för fyra kvartal. Han sa att de aldrig hade köpt in fakturorna om de inte visste att ljudupptagningen skulle hålla juridiskt.
Vad ska vi göra? Begära på papper att det är slutfaktura och betala för ett kvartal eller få brev från Kronofogden?
Någon som har varit med om att det gått till Kronofogden och Tingsrätten? Hur har det gått?

ELISABETH
11 juli 2012 kl. 12:27
Jag har också fått faktura vilken jag har polisanmält.
Returnerat den att jag bestrider riktigheten

Roland
7 augusti 2012 kl. 12:20
Tycks vara ganska många som blivit drabbade av något som jag anser är bedrägeriförsök. Borde vara enkelt att bestraffa och få bort denna typ av verksamhet, när så många anmälningar riktas mot alla dessa företag som ligger på varningslistor.

Marianne
7 juli 2012 kl. 13:05
Blev upopringd i början på juni av en Stefan Johansson på snabbsök Google och sa att jag hade vsrit med i 2 år och skulle nu btala för det. Jag sa direkt att jag inte beställt något. Han skulle då spela in samtalet och på varje fråga sa jag ej beställt. Det fungerade inte för inspelningen skulle bara kunna ta en minut så han skulle ta om det och rabblade då mitt namn och personmnummer som var det enda jag sa ja på sedan kommenterade jag hans påståenden med annat bl a ej beställt eller vilken skojare han var. Jag hade nog hört på radion hur de lurar på detta vis. Efteråt kom jag på att jag skulle inte ha svarat något men jag blev så frustrerad när han påstod att jag hade varit med på något som jag visste 100 procent att jag inte var. Har fått faktura på 5307:- som jag bestred och bad om avtal. Skickade med rek., vilket kom tillbaka. De hade inte hämtat ut det. Fick påminnelse och gjorde likadant.

Anonym
9 juli 2012 kl. 17:20
skanna och maila även kopia på bestridandet till [email protected]
tror man kan ställa in i mail att man får läskvitto när det öppnats.
glöm inte heller ge kopia till polisen och polisanmäla dem.
de ringde mig också i början på juni, dock inte fått någon faktura ännu men gjorde samma misstag som dig. kom på efteråt att jag inte borde ha svarat något utan bara lagt på men istället blev jag irriterad och började diskutera på telefon och bandades. hoppas verkligen jag slipper faktura.

Richard Wikström
6 juli 2012 kl. 12:18
Blev just uppringd av detta (företag) från okänt nummer som ville hjälpa mig att avsluta mitt gratis abbonemang som jag aldrig tecknat. De vill att man skall göra detta via en inspelning. Säljaren kunde inte svara på några kontrollfrågor.
Spela inte in någon avbokning, de försöker vända det till att det är en beställning under inspelningen och om man inte är försiktig kommer det en faktura på et avtal.

Joel
5 juli 2012 kl. 12:07
Fick hem en faktura från Snabbsök.nu idag på 5300 kr.
De skickade även med en CD med en ljudupptagning av tidigare samtal med dem.
På ljudupptagningen kan man höra att det handlar om att säga upp ett avtal (som aldrig funnits) men att säljaren snabbt och otydligt mumlar om att man istället ingår ett avtal.
Om jag förstår er rätt så är nästa steg att bestrida fakturan och polisanmäla, samt även höra av sig till svensk handel?

Per
10 juli 2012 kl. 10:21
Joel
har fått detsamma idag, vad man hatar de som försöker sätta dit en , hur har du gjort ? vore tacksam för svar. Pratade med en Kristoffer Andersson på kundtjänst ( då säljaren David Nilsson inte fanns där ) som inte ville lägga ned den fakturan och stod på sig. bad honom iaf säga upp avtalet så att det inte blir någon fortlöpande skit…. men sa även att jag skulle bestrida osv… gav ingen respons, suck !

mellanhand
4 juli 2012 kl. 18:07
Stå på er!!

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Per-Åke
3 juli 2012 kl. 17:47
Jag blev uppringd för 2 månader sen av någon som hette Kenneth Nilsson som påstod sig ha hand om min ”google profil”. Jag sa till honom att jag inte skulle ha något sådant eftersom jag inte har någon anledning till att synas på google. Jag har redan stadiga kunder sedan tidigare och har varken tid eller ork med mer jobb. Strax efter detta samtal fick jag en faktura för någon slags publicering på en webplats som kallas för snabbsök.nu vilket jag inte hade en aning om va det var. Jag gick igenom mina papper eftersom jag är ganska ordningsam och antecknar alla samtalen jag får från företag som inte redan är mina kunder och kom fram till att jag inte hade en susning om va denna faktura handlade om. Jag ringde upp numret på fakturan och ifrågasatte vad i hela friden detta var. Deras svar var att jag ingått ett avtal med de som varar i 4 kvartal. Jag gapade ut de och sa att jag inte tänker betala en spänn och skickade tillbaka fakturan med en bestridande text. Sen fick jag både påminnelse och inkassokrav ifrån de. Vilka jag också skickade tillbaka. Nu har jag fått brev från kronofogden där dom kräver mig på pengar! Vad ska jag göra? jag har ju inte beställt något i min mening. Jag säger visserligen att jag godkänner allting i inspelning men det trodde jag var en uppsägning. Räcker verkligen det för att de ska kunna driva in denna ”skuld” hos kronofogden?

Anonym
3 juli 2012 kl. 23:44
Om du bestridigt fakturorna ska du även polisanmäla dem. Kronofogden ska inte kunna kräva dig på pengar då utan rättegång vilket det verkar otroligt att det skulle gå till. Kanske bra ringa svenskhandel o be om råd de har bra koll.
https://www.svenskhandel.se/Varningslistan/Hantera-bluffaktura/

Förenade Bolag
Förenade Bolag
4 juli 2012 kl. 11:08
Hej Per-Åke.

Först och främst måste du säkerställa att de handlingar du fått från Kronofogden verkligen är äkta. Det gör du lättast genom att ringa Kronofogden och uppge ditt organisationsnummer. Har de ingen ansökan registrerad så har du blivit utsatt för ett av de senaste tricken – att förfalska ansökningar (om betalningsföreläggande) för att lättare kunna kräva dig på pengar.

Att Kronofogden inte kräver någon på pengar utan rättegång (som skrivet i kommentaren här ovan av Anonym) är inte helt korrekt. Kronofogden har nämligen ingenting med tingsrätten att göra – de handlägger varenda ansökan om betalningsföreläggande som kommer in, oavsett om det är ett bluffbolag som ansöker eller inte. Har man däremot bestridit (och har bevis på vilket datum man bestred) så kan Kronofogden i efterhand rätta ansökan och korrigera det registrerade betalningsföreläggandet. Kronofogden bedömer inga ljudfiler. De registrerar handlingar.

Gällande om det räcker med att godkänna olika frågor i en ljudinspelning så är det enkla svaret: både ja och nej. Men oavsett vad så är det enbart tingsrätten som kan avgöra saken. Ärendet måste alltså gå hela vägen dit för att du ska få svar. Det finns rättegångar där en ljudinspelning ansetts vara bindande precis som det finns rättegångar där de ansetts inte vara det. Man kan inte veta utfallet i förväg, det finns bara mer eller mindre sannolika scenarion.

Lasse
26 juni 2012 kl. 10:50
Hände samma för mig nyss.. Google snabbsök ringde och undrade om jag ville fortsätta ha mina sökord. Talade om för han att jag inte hadde något avtal med dom. Som han sa att jag hadde, Då var jag tvungen att säja upp det, Sa till han att det var skumt att säja upp ett avtal som inte finns. Så efter ens stund av prat fram o tillbaka, så gick jag med på att han drog allt och gjorde en inspelning. Men när han började prata om att det kostade 3000 kr något sådant och att det var uppsagt efter avtalets slut så började jag protestera i inspelningen. Då avslutade han ganska fort. Sa att jag inte hade ingått avtal och inte ska ha något som kostar något.
Jävla folk det finns!!!!!!!!!

David
21 juni 2012 kl. 13:32
Blev också precis uppringd, de frågade om jag ville förlänga gratisavtal… Jag la på efter att ha kollat på denna sida.

Mats
20 juni 2012 kl. 14:37
Blev uppringd idag av en flåsig ungtupp från detta företag (”Google snabbsök” sa han att han ringde från. Han började svamla om ett avtal som jag inte kände igen, och att han hade en ”notis” om att uppsägning skulle ske… För att uppsägningen skulle gälla innan förnyelse var det viktigt att få uppsägningen inspelad på band.

Jag anade oråd och drog ut lite på samtalet – sökte under tiden på nätet och- hamnade på den här sidan. Jag sa att jag kunde se att de fanns med på Varningslistan. Behöver jag säga att han då slängde på luren?!

Det är tydligt att man aldrig ska gå med på någon bandinspelning… Troligtvis klipper de ihop ett falskt avtal om abonnemang på deras ”tjänst”.

Tur att den här sidan finns, och fortsätt kampen mot dessa idioter!!

Gerd Schanche
20 juni 2012 kl. 11:19
Har fått 3 st fakturor som jag har bestridit och även polisanmält. Har nu fått ett inkassokrav från Camesa Gruppen Inkasso. Det här är fruktansvärt irriterande. De påstår att vi har haft tjänsten gratis under 1 år vilket ju inte går när de registrerades i dec. 2011.
/Gerd

Niklas
21 juni 2012 kl. 14:41
Camesa gruppen är det egentliga företaget bakom. Har du fått en faktura som säger camesa gruppen inkasso istället från riktiga inkasso? I sådana fall verkar de vara deras sätt att skrämma upp en med attfakturan gått till inkasso även om den ortfarande kommer från samma ställe. Man kan inte få betalningsanmärkning för fakturor man bestrider om det inte går vidare till rättegång med dem vilket så klart aldrig kan hända i det här fallet.

Jonas
20 juni 2012 kl. 11:04
Marcus: polisanmäl dem. Faxa även in fakturan tillbaka till dem och skriv att du bestrider. Lägg även till följande: Motsätter oss betalningsansvar beroende på ett vilseledande som är att anse som ett bedrägeri, svensk handel informerade och polisanmälan kommer att göras.
Faxa även en kopia till Svensk Handel och polisanmäl asen. Dem kommer nog skicka påminnelse gör samma sak med den. Sedan kommer det nog ev en från typ Inkasso. Bara faxa till dem fakturan där det står att du har bestridit. Då är enda sättet för dem att dra dig till rätten…vilket dem inte lär göra.

Marcus
20 juni 2012 kl. 10:49
Hur går man vidare om man gått med på en ljudinspelning och det skulle dimpa ner en faktura ??

Förenade Bolag
Förenade Bolag
4 juli 2012 kl. 11:17
Hej Marcus!

Det är en mycket komplicerad fråga där man måste väga in vilket företag som fakturerar, exakt hur ljudfilen låter (vad den innehåller), omständigheterna kring ordern (själva inspelningen) och framförallt ens vilja att stå upp för sin sak. Efter att man gått igenom och noga satt sig in i ovanstående är det klokt att lägga upp en strategi och framförallt hålla sig inom de juridiska ramarna.

Förenklat är det alltid bäst att göra så lite som möjligt utöver det man verkligen måste (i form av t ex bestridandet av fakturan). Bollen ligger hos Snabbsök.nu/Camesa Gruppen KB att kräva in betalning.

Per
10 juli 2012 kl. 10:06
Hur har du Marcus ? fick en sån här jävla bandinspelning idag….. första gången jag inte lägger på ….. nu vet man hur man ska fortsätta göra ;(

Hur ska man göra ?

Mayki
19 juni 2012 kl. 10:58
de ringde upp mig idag…undrade att de hade min Privatnummer. deras nummer var ”okänd”. Försäljaren vill uppdatera mina uppgifter om företaget….en gammal bekant
trick jag kände igen. Gick inte på det! Akter er för ljudinspelning!!! Stackars ung kvinnlig försäljare…sök dig ett annat jobb!

Christina
18 juni 2012 kl. 11:51
Har också blivit uppringd av detta företag. Jag sa att jag INTE ville vara med, gick dock med på en inspelning och har nu fått en faktura på över 5.000 kronor. Har försökt prata med företaget, men väldigt *oförstående” personer som säger att jag tecknat avtal. Ska vidare med hjälp av advokat. VARNING!

Niklas
15 juni 2012 kl. 17:12
De ringde mig tidigare i veckan och hävdade att mitt 12 månaders gratisabonemang hos dem hade gått ut. Påpekade att jag aldrig tecknat något sådant eller var intresserad av deras tjänster. tyvärr pågock samtalet i nästan 10 minuter inkl några underliga bandinspelning de aldrig verkade bli nöjd med då jag varje gång den startade var noga med att påpeka att det enda vi avtalade om var att jag skulle tas bort ur deras register då jag aldrig tidigare ingått något avtal och inte hade något intresse att finnas registerad på deras sida. som jag förstått det nu ska man bara lägga på direkt då de tydligen kan klippa i bandinspelningen tills det låter som att man tecknar avtal med dem. ingen faktura än då det bara gått ett par dagar men gjorde ändå en polisanmälan direkt eftersamtalet. Även mailat deras kundtjänst och påpekat att jag fått ett obehagligt samtal från en säljare hos dem som vägrade lyssna på mina protester om att jag aldrig varit eller är intresserad av att köpa deras tjänst. Får se om det kommer någon faktura, i sådana fall är det bara att bestrida och lära sig en läxa till nästa gång. Grymt irriterande.

Mikaela
21 juni 2012 kl. 12:00
Försökte som dej maila till deras kundtjänst direkt efter för att meddela att jag tänkte polisanmäla dem men adressen info@snabbsök.nu hittades förstås inte. Hur fick du iväg ett mail? Desperat! :/

Anonym
21 juni 2012 kl. 14:30
Du får skriva [email protected] istället. Men är så klart inget seriöst företag så svårt räkna med svar.

Niklas
21 juni 2012 kl. 14:38
Byt ut ö mot o. Alltså [email protected]
Gör även polisanmälan även om de inte hunnit skicka faktura.

johanna
14 juni 2012 kl. 14:36
Blev just uppringd av Google snabbsök som ville uppdatera våra uppgifter. Hon sa sedan att vi bara utnyttjade ett av våra fem sökord. Jag frågade då hur det fakturerades? hon sa att det var deras företag, jag replikerade att jag inte var intresserad av något avtal eller faktura från dom, att Google är gratis och att vi arbetar med sökordsoptimering varvid hon bad att få kolla upp saken och återkomma

Bengt
14 juni 2012 kl. 10:59
Ringde mig för en stund sedan och ville förlänga vårt avtal. På min fråga om vilket avtal fick jag till svar det avtal som tecknades i apr 2011 och om jag ville avsluta det var han tvungen att göra en bandad inspelning. Jag bad att få återkomma till honom när jag kollat Snabbsök.nu. Han gav mig då tel.nummer till en privatperson som inte hade med företaget att göra.
Bengt

Peter
8 juni 2012 kl. 10:19
Ringde mig idag från en mycket knastrig linje. Presenterade sig som Google Snabbsök och frågade om det verkligen var korrekt att vi skulle avsluta vår företagsprofil. När jag frågade varför linjen var så dålig så skyllde han på sitt ”jävla headset”, varpå samtalet bröts. Han har inte ringt tillbaka. Varning!!

Jonas
7 juni 2012 kl. 18:03
Hej,
Samma sak hände mig som för Niclas. Nu har fakturan kommit, bara bestrida och gå vidare…blir så trött på sån här skit.

Peter Bille
5 juni 2012 kl. 11:17
Hej!
Samma sak här hände i dag – En yngre person ringde, sade sig representera Google och frågade om vi ville ändra vår företagsprofil eller lägga till sökord. Jag svarade att vi inte har tecknat något abonnemang, frågade efter hans chef och bad om detaljer. ’Chefen’ som sade sig heta Krister Andersson med telefon 08-122 56 97 skulle undersöka och återkomma per telefon. Enligt honom hette hans företag ’Snabbsök.Nu’ och arbetade för Google (!) Han hävdade att en säljare fått muntlig accept från en ansvarig firmatecknare, vilket jag kontesterade. Han har inte ringt tillbaka…

Thomas
22 maj 2012 kl. 13:54
Blev just uppringd. liknande presentation som ovan, snabbsök.se + google. frågade om vi ville förlänga avtal – som inte finns. jag påpekade att de inte fanns i vårt leverantörsregister och att något tidigare avtal finns därför inte. han frågade då vart han hade ringt…:) när jag jag gav honom namnet så påstod han att han hade ringt fel.
Flera hundar begravda…VARNING

Henrik
21 maj 2012 kl. 09:46
Blev just uppring av dem.
Presenterar sig med snabbsök.se (slarvigt uttalat) och något med Google. Jag påpekar att de knappast har något med Google att göra, samt undrar varför de ringer från ett dolt nummer. Varvid han påstår att det är något fel på växeln och erbjuder sig att ringa upp igen.
Jag frågar om deras organisationsnummer – då slänger han på luren.

Niclas
16 maj 2012 kl. 09:35
Blev precis uppringd av dom.
3995:- för ett kvartal. Sa att jag inte var intresserad.
Då skulle dom ta en ljudupptagning för avslutande av abonnemang, men han rabblade ändå upp ett avtal.
Skrek -Vänta, vad betyder det här. Varpå samtalet avslutades tvärt!!

VARNING

Ring Förenade Bolag