Skyddad Handel (Arkiverad)

Skyddad Handel (Arkiverad)
Senast ändrad: 19 mars 2015
Tillagd datum: 2014-02-13
Företagets namn: Skyddad Handel (Arkiverad)
Företaget bakom: Min Säkerhet i Sverige AB
Org.nummer: 556904-1287
Telefonnummer: 020-10 00 32
Bankgiro: 114-5267
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://handelsskydd.se minsakerhet.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Skyddad Handel

Min Säkerhet i Sverige

Justerad varning 2015-03-19: På fakturorna står sedan mars 2015 det namn som Min Säkerhet i Sverige i översta vänstra hörnet istället för istället för ”Skyddad Handel”. Företaget bytte namn till Min Säkerhet i Sverige AB 2014-10-09. Se nedan för bildexempel.

Verksamheten har sedan publiceringstillfället 2014-02-13 hotat om att försätta de som inte betalar i konkurs. Se nedan för bildexempel.

Skyddad Handel

även under handelsskydd.se

Varning ursprungligen publicerad 2014-02-13:

  • Inkomna rapporter talar om otydlig försäljning där orderbekräftelse skickas ut trots att ett uttryckligt accept/ja saknas
  • Otydliga eller grovt bristfälliga allmänna villkor för tjänster som ID-skydd och ”rättskostnadsskydd”
  • Otydliga och/eller bristfälliga rutiner för införsäljning
  • Skyddad Handel har IT-tekniska kopplingar till omskrivna bluffkatalogen Bolagsbasen (där Polisen gjorde tillslag september 2013).

Företag/Produkt till Varningsarkivet den 16 juni 2017

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Susanne
16 oktober 2014 kl. 15:37
De är inte kloka släng på luren om de ringer.Hoppas någon tar hand om de jävlarna.

Förenade Bolag
Förenade Bolag
16 oktober 2014 kl. 16:06
Hej Susanne. Utveckla gärna – vad hände i telefonsamtalet?

Åke Johansson
16 augusti 2014 kl. 10:07
Blev uppringd av en ”säljare” Nicklas Andersson som erbjöd tjänsten skyddad handel. Jag hade inte tid att prata så jag bad honom att skicka information på posten och poängterade kraftigt att jag inte beställde någonting utan att han skulle ringa upp mig veckan därpå för vidare samtal.
Fick en orderbekräftelse som jag skulle diskutera med Nicklas när vi talades vid veckan därpå.
Nicklas ringde veckan efter men jag var upptagen av lackning av golv så vi kom då överens om att han skulle ringa fredag förmiddag.
Nicklas ringer Fredag 08,26 då jag körde tåg mot Stockholm och närmande mig tunnlarna så av erfarenhet vet jag att mobilen då kommer att sakna täckningoch bryta samtalet, ytterligare en överenskommelse att han skulle ringa 09.00. Nicklas ringer först på eftermiddagen när jag slutat att jobba, en registrering från Nicklas telefonnummer inkom 13,42.
Söndag reser jag till Vilnijus på semester hemkom natten till Torsdag där en faktura låg i posten.
Ringer upp kundtjänst och talar om att jag inte beställt någon tjänst av dem, han skulle då lägga ett case sa han.
Nicklas ringer upp mig 14,41 samma dag, vi hade ett 18 minuter långt samtal där jag meddelade honom att jag inte beställt någon tjänst, till svar fick att det inte gick att ta bort faktura utan att jag var tvungen att betala denna annars skulle vi ses i rätten.
Nicklas var mycket otrevlig i telefonen så någon rätsida kom vi inte fram till.
Jag har skickat ett E-mail om hela händelsen till VD Morgan Pedersen men inte fått något svar.

Mats
18 maj 2014 kl. 18:46
Jag kan bekräfta att ”Skyddad Handel Sverige AB” är fula fiskar.
Jag blev uppringd av en otrevlig säljare som försökte skrämmas med lögner om hur lätt mitt företag kan bli kapat. Det var uppenbart att han inte hade någon koll, eller hoppades att jag inte skulle ha någon koll. När jag ställde jobbiga frågor som hur dom kan erbjuda rättsskydd upp till 100.000kr när dom själva inte ens har 100.000kr i aktiekapital så blev jag lovad att dom skulle skicka hem ”information”. Eftersom jag anade att det kunde vara ett bluff-faktureföretag avslutade jag med att säga att ”kom ihåg att det inte får tolkas som om jag har beställt något om jag inte säger det i klartext”. Ja, självklart lovade säljaren…. och skickade en orderbekräftelse.
Sedan gick det inte att nå företaget på telefon, och e-posten studsade.
Läser man det finstilta på deras hemsida hittar villkor som tydligt visar vilka oseriösa metoder dom kör med:
”Om Skyddad handel har försökt att komma i kontakt med klienten vid minst fem tillfällen utan att lyckas skickas en påminnelse i form av sms ut till klienten. Denne informeras då om att ordern antas vara korrekt och att fakturan kommer att skickas ut i vanlig ordning.”

Kort sagt, om dom försökt ringa dig fem gånger utan att lyckas komma fram så tolkas det som att du beställt deras ”tjänst”.

Bo-Göran
24 mars 2014 kl. 12:25
Bolagets representant påstod sig veta att det pågick ett försök att utnyttja min identitet. Man undrade om jag önskade ”sätta stopp” för detta genom deras abonnemang tjänst. Samtalet var allt för uppenbart inriktat på informationsinhämtning samt i andra hand försäljning av ”deras tjänster”.

Johannes
15 juli 2014 kl. 21:42
Snälla för din egen skull Bo-Göran; LYSSNA! Man kan INTE förhindra ett ID-kap, men NI SLIPPER själva processen med domstol, jurister osv, du kan själv läsa om hur personer blivit drabbade av det på internet, tidningen och nyhetssändningar.
Bedragare på internet finns och kommer alltid att finnas så länge privatuppgifter finns så öppet på internet. Kunder som du finns och kommer alltid att finnas, stå för era misstag!
Det är säljarens jobb att övertyga dig, och ditt ansvar att säga ja eller nej, säger du ja har ett muntligt avtal slutits, då är du därmed betalningsskyldig.

wilma carlsson
10 mars 2014 kl. 10:57
När ska ni ta tag i den vidriga cristina andersson,företagsgruppen, som ringer o skrämmer upp företagare,pratar så mycket skit om förenade bolag…

Mathias
20 februari 2014 kl. 07:23
Det va det tramsigaste jag har sett!!! Inget konkret på va som gör de till ”bluff” skulle inte bli förvånad om förenade bolag snart började sälja id skydd och försöker eliminera konkurransen! Och att det finns klagomål, komigen ALLA telefonföretag har klagomål, skärpning förenade bolag!

Förenade Bolag
Förenade Bolag
20 februari 2014 kl. 11:18
Hej ”Mathias”

De generella kriterierna för publiceringen står tydligt i själva varningen. Detaljerna kring varje punkt är dock inte lämpliga att publicera öppet. Gällande konkurrensfrågan ser vi varken relevans eller fog för din teori.

Ring Förenade Bolag