Relevanza (Arkiverad)

Relevanza (Arkiverad)
Senast ändrad: 1 mars 2012
Tillagd datum: 2012-03-01
Företagets namn: Relevanza (Arkiverad)
Företaget bakom: GMTM Mobile AB
Org.nummer: 556879-9901
Telefonnummer:
Bankgiro: 836-5330
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.relevanza.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Relevanza 

  • Relevanza (GMTM Mobile AB) är inte, trots vad som anges på fakturan, registrerade för varken F-skatt eller moms. Rapporter säger dessutom att tillvägagångssättet är tvivelaktigt och att Relevanza hänvisar till ett tidigare avtal samt avslut över telefon, trots att tidigare avtal inte existerar.
  • GMTM Mobile AB var under en tid inte registrerat för näringsverksamhet, men fakturerade ändå.
  • GMTM står sannolikt för Give Me The Money.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 16 juni 2017

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Arwedson
9 februari 2013 kl. 01:17
Jag gillar inte när någon i min familj blir lurade och hotade …och i min värld finns inget som heter anonymt.

KASSALEVERANTÖREN är det nya för dessa grabbar. *

KASSALEVERANTÖREN heter alltså det ”nya” projektet nu, samma man som RELEVANZA och GMTM MOBILE AB

Mimmi
2 april 2012 kl. 16:23
Vi har också blivit lurade av dessa Bluffare. Vi har polisanmält idag och hoppas att detta kan göra så att de blir stoppade. Betala inte. De svarar inte på telefonen och deras mail funkar inte.

Neneh
2 april 2012 kl. 07:27
Jag betalde ????
Finns inte någon chans att få tillbaka pengarna misstänker jag.
Fast det jävligaste är att jag nu får en påminnelse på ej betlad faktura..
Jävla tjuvar!

sue pajuluoma
20 mars 2012 kl. 23:20
now we are on the second reminder with a stamp from intrum justicia on it – will ring them tomorrow and check if they have received this one – the third one to go to intrum, justicia in a month. How can people work like this. I work 100% and run the company 20% on top – now I am going to close my company when I have more work than I have ever had. I cannot deal with this kind of shit any longer

Anna Lydahl
16 mars 2012 kl. 11:41
Har också fått en fakura! Försökta att ringa men bara en telefonsvarare. Tänker polis anmäla, men som tidigare fråga, hur bestrida när adress ej funkar?

Mimmi
15 mars 2012 kl. 17:58
Vi är också drabbade av detta skitföretag. Har idag anmält till Handels spärrlista, polisen samt bestridit fakturan. En liten skitunge född -93 står som ägare för bolaget. Deras mailadress finns inte. Betala inte!! De kan inte driva det vidare, finns inga ljudfiler heller. Fick tala med en kille som påstod sig heta ”Jimmy” på kundservice. Han skulle återkomma med en kopia på ljudfilen där vi påstods ha beställt deras tjänst, men det har han inte gjort, antagligen för att det inte finns några ljudfiler. Helt sjukt. BETALA INTE. DET KOMMER INTE VI ATT GÖRA. BLUFF-BLUFF-BLUFF.

carina hedlund
14 mars 2012 kl. 17:53
Ja detta har hänt mej och mitt företag också.
ville bestrida faktura på deras mail då polisen sa att jag skulle göra detta men den adressen verkar inte stämma…..naturligtvis
adressen på fakturan stämmer inte heller har kollat med nummerupplysningen.enligt fakturan ska det vara svetsarvägen 15 17141 solna men den adressen som företaget är registrerat på är i malmö
vad göra?

sue pajuluoma
9 mars 2012 kl. 18:16
We never had a call from this company but have received a faktura and today a reminder for nearly 7000SEK – the information they have is only with one company and that has been directly taken from the Internet and they have billed us for it. I am so very fed up with these companies – there is about three a month that we have at the moment that are billing us for services that are not wanted or needed. Why is nothing being done?

Josefin
8 mars 2012 kl. 21:50
Jag har ochså blivit lurad av detta så kallade företag! Illa! Har aldrig varit med om det förut, hur går man tillväga för att bestrida en faktura?

Ann-Lis
7 mars 2012 kl. 21:43
Vår idrottsförening har också fått en faktura från detta företag. Vi har bestridit fakturan och även polisanmält

Sandra
7 mars 2012 kl. 12:07
Min far blev uppringd igår och fick en faktura idag. Vi kommer att bestrida fakturan. Ska ta kontakt med konsumentrådgivningen då polisen hänvisar till dom samt ev. jurist…

Kerstin
7 mars 2012 kl. 11:08
Har blivit drabbad precis som Anders o Gunnar. Adressen på fakturan från dom är nu Svetsarvägen 15, 2tr, 171 41 Solna, ifall någon är intresserad av att hälsa på dom.

Sebex Bygg AB
6 mars 2012 kl. 16:58
Idag har vi fått en faktura från Relevanza / GMTM Mobile AB!… trots att ngn tjänst är inte köpt! … har blivit lurad!… ngn ringer och säger att man skulle vara med i ngn slags undersökning…
Kollade på internet (Ratsit, Alla bolag…)…företaget är inte registrerat för F-skatt och moms! I verksamhetsbeskrivningen står det: ”Bolaget ska bedriva bygg och fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet”…
…kollade Varningslistan… och BINGO! Vi ska bestrida fakturan!…och om behövs göra polisanmälan!

Gunnar
6 mars 2012 kl. 15:49
Har blivit drabbad av samma sak som Anders, har nu polisanmält dom

Anders Asker
5 mars 2012 kl. 15:55
Har precis blivit lurad på samma sätt; en kvinna ringer och säger att vi har bett om att säga upp vår påstådda prenumeration av Googletjänster och propsar på att få spela in en ljudfil för denna uppsägning. Jag tänker bestrida fakturan!

Ring Förenade Bolag