Only Domains Int (Arkiverad)

Only Domains Int (Arkiverad)
Senast ändrad: 5 augusti 2014
Tillagd datum: 2014-08-05
Företagets namn: Only Domains Int (Arkiverad)
Företaget bakom: Only Domains International
Org.nummer:
Telefonnummer: 0455-378059
Bankgiro:
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter: ES0521002678930210183347
Hemsida: https://www.onlydomainsint.com

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Only Domains Int

  • Rapporter säger att du blir uppringd med information om att en annan typ av verksamhet (ofta nämns någon typ av pornografiskt innehåll) är i fart med att registrera / kapa din hemsida. Du rekommenderas nu teckna upp flera toppdomäner (exempelvis dinhemsida.se, .com, .nu, .net) som skydd för detta.
  • Du faktureras en mycket hög summa för flera år av nämnda toppdomäner
  • Hotet som nämns i samtalet, som leder dig att teckna nämnda toppdomäner, är dock icke-existerande. 
  • Stiftelsen för Internetinfrastruktur, .SE, varnar för den här typen av verksamheter.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 27 februari 2020

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Allan Widarsson
9 oktober 2014 kl. 17:34
Jag har även blivit lurad att registrera fem domäner , då någon annan hade ansökt att få registrera vår organisations hemsida på de fem domänerna. Personen uppgav att hon ringde från Onlydomains.
Jag trodde henne som ringde och beslöt att köpa tjänsten. I mina öron lät priset relevant. Men jag lyckades med konststycket att betala fakturan två ggr. Jag fick fick kontakt via mail med samma försäljare som lovade betala tillbaka en av överföringarna.
Jag uppgav alla nödvändiga bank uppgifter men inga pengar har kommit.
Så försökte jag åter att få kontakt med försaljaren men nu var emailen inte längre tillgängligt. Telefonnummret är inte heller till gängligt enligt Eniro.
Men tjänsten jag köpte fungerar. Återstår att se om den gälle de utlovade 5 åren.

else-marie törnberg
13 augusti 2014 kl. 12:09
Jag har blivit lurad att registrera fem domäner , då någon annan hade ansökt att få registrera vår organisations hemsida på de fem domänerna. Personen uppgav att hon ringde från Onlydomains och jag fick betänketid. Då letade jag på nätet efter företaget och fann Onlydomains.com som är en amerikansk firma. Mailade frågan om hon var anställd där och om de verkligen ringde upp kunder. Dock, fick jag svar för sent av dem för redan efter två timmar ringde hon upp på nytt och krävde att jag bestämde mig, annars skulle sidorna gå till personen som ansökt. Jag frågade om hon verkligen jobbade för Onlydomains, för det var ju ett amerikanskt företag. Jag arbetar för Onlydomains´men bara med svenska kunder (efteråt sa hon att de hade spelat in samtalet och att hon säger Onlydomains Intenational).-Kan ni inte vänta två timmar till, så jag kan tala med min mentor, så pass kan väl personen vänta? sa jag. -Nej, nu är det inte bara kunderna utan det handlar om våra arbetstider också.
Jag gick till polisen och anmälde henne. De rekommenderade mig att bestrida fakturan. Idag kontaktade hon mig igen och sa att fakturan inte var betald. Men det visade sig att de skickat på fel mailadress så jag har inte fått den. Jag berättade att jag kände mig förd bakom ljuset , har polisanmält och kommer att bestrida fakturan.
Det är en otroligt aggressiv marknadsföring som undanhåller information som en vettskrämd kund inte klarar av att ta reda på i den stunden. AKTA ER för Onlydomains International. PS. Onlydomails.com meddelade senare att de inte har någon med det namnet och att de trodde det var lurendrejeri. De ringer inte upp kunder.

Ring Förenade Bolag