Online Branding Sweden AB (Arkiverad)

Online Branding Sweden AB (Arkiverad)
Senast ändrad: 10 oktober 2011
Tillagd datum: 2011-10-10
Företagets namn: Online Branding Sweden AB (Arkiverad)
Företaget bakom: Online Branding Sweden AB
Org.nummer: 556849-6557
Telefonnummer:
Bankgiro: 757-9816
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida:

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Online Branding Sweden AB

  • Online Branding Sweden säljer löpande avtal för 495kr/mån med 12 månaders uppsägningstid. Otydliga villkor och oskäligt prissatt produkt/tjänst.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
nikki
20 augusti 2013 kl. 18:30
Oj, tack för att den här sidan finns!
Den här personen som har detta bolaget skaffar nya och avslutar företag. Och nu har han ett nytt företag på gång där han söker flera anställda på platsbanken.se i. Har blivit kallad på intervju imorgon, till det nya bolaget med samma koncept- seo/sem säljare. Blev misstänksam att jag blev uppringd så snabbt efter jag skickat in ansökan och att det bara är rörlig lön. Då kollade jag upp företagets chef, sökte namnet på ratsit.se då jag såg att han hade 4 st bolag. kollade upp dessa varav ett var ”online branding AB”. Det första som kom upp var denna sida( varningslista för oseriösa företag) Jag kommer inte gå på intervju imorgon! Men stackars alla andra som blir anställda och lurade, och kommer behöva lura andra!

Håkan Romlin
3 juni 2013 kl. 11:57
10 dagars betalningsvillkor är inte seriöst. Vi på Dalarnas idrottsmuseum gick på deras argument med att få sin domän optimerad. Betalningsrutinerna som museet har klarar inte av sådan kort tid. Vi har veckomöte 1 gång i veckan på måndagar. Antag att fakturan kommer på tisdag och är daterad fredag i veckan före. Det innebär att fakturan redan är 9 dagar gammal när den kommer till vår ordförande för attest. När den kommer till vår kassör för betalning har den redan förfallit till betalning. Detta hände museet vid det första fakturatillfället. Vi upptäckte då att den redan hade blivit gammal och att fakturan gått vidare till inkasso. Inkassoföretaget hade då ”fläskat” på 50 kr i inkassoavgift. Museet hade ej blivit informerad om att man hade 10 dagars betalningsvillkor. Kanske är det så att ägarna till Online Branding äger inkassoföretaget också.

Nikke Lindqvist
25 februari 2013 kl. 00:10
Företaget använder domänen onlinebranding.se. Massor av kopplingar till SGP Holding som ju förekommer otaliga gånger på Varningslistan.

Ring Förenade Bolag