Nordiccompanies.com (Arkiverad)

Nordiccompanies.com (Arkiverad)
Senast ändrad: 8 oktober 2012
Tillagd datum: 2012-10-08
Företagets namn: Nordiccompanies.com (Arkiverad)
Företaget bakom: Sthlm Reklamhantverk & Produktion
Org.nummer: 556666-9619
Telefonnummer:
Bankgiro: 5710-8615
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.nordiccompanies.com

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Nordiccompanies.com

Nordiccompanies.com, eller Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB, är kopplat till ett flertal produkter med samma tillvägagångssätt. Företagen byts ofta ut, men blanketternas formatering behålls. På så vis kan man se att de är kopplade till varandra. Andra produkter och företag med samma tillvägagångssätt är till exempel Utbildningsnytt, Utbildningsguiden, Scandinavian Businesslink, Nordisk Företagsindustri, Netbanner Sweden, Montenor Communications, D.L Förlag, L.D International, Companies & Trade.

Så här går det till:

Samtalet från nordiccompanies.com / Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB går ut på att övertala dig att göra en uppsägning. Du ombeds skriva under blanketten för att bekräfta att du eller ditt företag inte vill fortsätta annonsera. I själva verket blir underskriften en order på en hög summa – exempelvis 4995:- x8 (39 960:-).

2012-10-08:
Sthlm Reklamhantverk & Produktion är just nu företaget bakom Utbildningsnytt.

Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020

Uppdatering  2023-11-02
  • Montenor Communications AB konkurs inledd 2023-10-31

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Leffe
28 februari 2013 kl. 14:55
Ett riktigt bluff företag med fakturor på annonser som inte finns! Ingen fungerande hemsida osv osv….
Tyvärr så gick jag i fällan och betalade första fakturan! Ett stort misstag efter som jag skulle kunnat kasta pengarna i sjön istället.
Kallar sig i dagsläget även Marcinvest Sverige AB.

Sara
13 oktober 2012 kl. 18:42
Jag har varit med om att två personer från detta företag ringt mig efterhängset från dolt nummer. När jag svarade fick jag en lång förklaring om precis det som står ovan. Vi har tydligen sagt upp någon typ av kontrakt och jag skulle bekräfta uppsägningen genom att maila ett svar ”OK”. När jag avslutat det 1:a samtalet dröjer det 30 minuter innan ”Marcus” från ett annat ”nordic-företag” ringer upp och börjar köra samma manus. Jag avbryter honom genom att fylla i hans meningar och avsluta de åt honom. Han blir något ställd och jag säger att det nog är bäst om de bestämmer sig för vem på deras företag som ska ha kontakt med mig. Han låtsas som att han inte förstår vad jag menar. Jag tar hans namn och nummer (vilket leder till Stockholm Reklamhantverk & Produktion). Vi lägger på och 5 minuter senare ringer person 1 från första samtalet upp igen och låtsades återigen som att han inte visste att jag fått samtalet av hans kollega. Då sa jag bara att jag önskade se vårt ursprungsavtal vilket resulterade i att han snabbt mumlade ”jaha ja men då får jag leta då”. Detta var 4 veckor sedan och jag har än idag inte sett något avtal som vi skulle ha tecknat med bolaget…

Rickard
12 oktober 2012 kl. 21:19
Precis enligt ovanstånde beskrivning skedde ett blufförsök till försäljning. Dessutom genom att prata med olika personer försöka hävda att någon annan godkänt ordern och den bara skulle skrivas under. Det hävdades att vi annonserat under lång tid vilket vi självklart aldrig gjort.

Daniel
10 oktober 2012 kl. 09:54
Vad är detta för smutskastning? Vårat företag har ett nära sammarbete med nordiccompanies och vi på företaget är väldigt nöjda med vad dem har att erbjuda. Bannerannonseringen är av hög kvalitet och har ökat antalet besökare på våran hemsida med ca 10 % vilket enligt oss är väldigt prisvärt.

Rikta fokus mot riktiga bluffbolag och inte såna här bolag som hamnar i skuggan av de värsta…

Bosse
21 oktober 2012 kl. 18:58
Ni är ju med på svartalistan det säger väll allt

Ring Förenade Bolag