Klinikregistret.se (Arkiverad)

Klinikregistret.se (Arkiverad)
Senast ändrad: 28 februari 2013
Tillagd datum: 2013-02-27
Företagets namn: Klinikregistret.se (Arkiverad)
Företaget bakom: CC My Media Group Sweden
Org.nummer: 556807-0295
Telefonnummer:
Bankgiro: 5415-9769
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://klinikregistret.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]
  • Allmänt om företaget

Klinikregistret.se

  • Det är oklart exakt hur man ingått avtal för exponering på klinikregistret.se.
  • Beloppet är 695:- + moms
  • Av ett stort antal inkomna rapporter vittnar samtliga om att tidigare kontakt ej skett
  • På klinikregistret.se kan man läsa, som del av de publicerade villkoren:
    ”Uppgifterna publiceras ej innan vi får ett godkännande från företagsägaren.Avgifter:År 2011 samt 2012 så kommer det vara gratis för alla kunder. År 2013 kommer Klinikregistret att ta ut en medlemsavgift på 695 kr per år.Vill ni ej medverka under 2013 och slippa betala 695 kr ber vi er maila till [email protected] senast 2012- 09-01.” Grunden till fakturering anses dock fortfarande oklar.
  • Uppdatering 2013-02-28: Klinikregistret.se är nu ”stängd för underhåll”. Man meddelar att fakturorna har skickats ut av misstag.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020
Officiellt meddelande från Auktoritet:

Har ni fått en faktura från CC My Media Group Sweden AB avseende Klinikregistret utskickad av Auktoritet Fakturaservice kan ni bortse från denna faktura. CC My Media Group Sweden AB har levererat fakturaunderlag till Auktoritet Fakturaservice som har visat sig vara falska och bedrägliga. Med anledning av detta har vi stoppat alla vidare åtgärder och vi kommer inte att kräva in de fakturerade beloppen. Ni ska alltså inte betala dessa fakturor.

Under slutet av denna vecka början av nästa vecka så kommer samtliga som har fått en falsk faktura även få en kreditfaktura från oss. Det är djupt beklagligt att Auktoritet har använts av dessa personer i ett försök att bedrägligen tillskansa sig en ekonomisk fördel. De av er som redan har betalt fakturan ber vi kontakta oss så kommer vi att till er återbetala av er inbetalat belopp. Vi vill också ta det här tillfället i akt och be om ursäkt för den olägenhet som ni har åsamkats. Vi ser även över våra rutiner så att detta inte ska kunna ske igen.

Med vänlig hälsning
Thomas Kellagher
VD Auktoritet

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Bengt
17 mars 2013 kl. 12:19
Ska man kontakta polis igen om man fått en kreditfaktura ?

Förenade Bolag
Förenade Bolag
18 mars 2013 kl. 15:23
Hej!
Gör gärna det – om du tidigare har upprättat en anmälan.

Ernst J
14 mars 2013 kl. 21:54
Tack för en toppen sida! Lina Maria B***** driver Lifestyle Clinic AB på Kungsgatan 37 i Stockholm tillsammans med sin sambo (enligt vissa källor är det hennes ex-make) C****** C**. Det verkar vara en halvskum verksamhet, som enbart har någon enstaka läkare (C****** M******)som bara jobbar där då och då. Kikar man på deras senaste bolagssiffor (www.allabolag.se) så ser man att Lifestyle Clinic AB ökade sin omsättning kraftigt till över 9 miljoner, MEN TROTS DETTA GICK MAN PLÖTSLIGT MINUS ? Kanske något för Skatteverket att titta lite närmare på , nu när polisen ändå granskar dessa bluffare ?!
I bolaget sitter även Lina Maria B*****’s bror , Johan B*****. Oklart vilken funktion han har i bolaget. Det tycks finnas ytterligare en person vid namn Johan B***** inkopplad i bluffhärvan, dock tycks detta inte vara Lina Marias bror utan troligen någon annan nära släkting. Dessutom cirkulerar rykten om att det finns en individ med kurdisk bakgrund ( Lina Maria B***** och C****** C** är assyrier/Syrianer) som ska ha deltagit i planeringen av bluff försöket, men här har det varit svårt att få fram mer detaljer.

Bengt
14 mars 2013 kl. 21:19
Kollade upp om de var samma individer som satt kvar i styrelsen och de verkar som att de har ändrat på lifestyle clinic’s och CC My media’s styrelse medlemmar !

Varför ?

Bosse Bengtsson
14 mars 2013 kl. 11:10
I går kom en kreditfaktura från Auktoritet Fakturaseevice som bl a sade: ”Vår bedömning är att det pga bedrägligt beteende från Cc My Media Group Swden AB, Klinikregistret har skickats en felaktig faktura från Ayktoritet Fakturaseevice till Er.”

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Claes
7 mars 2013 kl. 12:35
Fick en faktura idag. Har inte haft någon som helst kontakt med företaget. Detta är tyvärr bara en i mängden.

Borde vara lag på skriftligt kontrakt på alla typer av avtal för att de ska vara giltiga. Enda sättet att få bort dessa lurendrejare.

Rngde till Auktoritet direkt som tog hand om det på ett bra sätt.

Danielle
5 mars 2013 kl. 18:11
Fått bluffaktura idag på ”Medlemsavgift” 869 sek

Marie
4 mars 2013 kl. 16:03
Vi har också fått en faktura utan ngn som hellst kontakt med företaget. Blir förbannad, hur får man stopp på dessa oseriösa bluffare.

Susanne
28 februari 2013 kl. 13:54
Har idag erhållit en sk bluff faktura från Cc My Media Group Sweden AB, daterad den 26/2 2013. Har aldrig varit i kontakt med detta företag och förövrigt medverkar vi aldrig i denna typ av register av princip men också att detta ej ger något mervärde för verksamheten. Detta är ett företag med två beslutsfattare en Vd vid namn Lina Maria Boyaci och en suppliant Chafir Eliyo, Cc My Media Group Sweden AB ligger under ett moderbolag LIFESTYLE CLINIC SVERIGE AB, en skönhetsklinik med adress Kungsgatan 37, Stockholm. Det gäller att ha många strängar på sin lyra, befarar att kvaliten inte heller är den högsta på den kliniken… Har naturligtvis också gjort en polisanmälan, vilket vi uppmanar alla som får denna typen av fakturor att göra, eftersom detta måste registreras och till syvende och sist sätta press på makhavare att stävja detta parasiterande på företagare. Det får faktiskt vara nog nu….
Susanne

Ring Förenade Bolag