isoguiden.se

isoguiden.se
Senast ändrad: 25 juni 2014
Tillagd datum: 2014-06-25
Företagets namn: isoguiden.se
Företaget bakom: Företagsupplysningen Sverige AB
Org.nummer: 556958-4310
Telefonnummer: 010 - 160 1600
Bankgiro: 533-2887
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.isoguiden.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Isoguiden

  • Säljaren kontaktar dig med uppdrag att gå igenom uppgifterna inför nästa period – med anspelning att ni tidigare har haft ett införande på Isoguiden.se.
  • Försäljningen knyts genom att referera till din verksamhets ISO-certifikat.
  • Din verksamhet har inte tidigare haft ett införande på Isoguiden.se – katalogen är nystartad
  • Verksamheten har aktuella kopplingar till varningslistade Online Publishing

Faktureras av Företagsupplysningen Sverige AB

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Susanne
5 augusti 2014 kl. 09:11
Svara
Blev uppringd av en säljare från ISOguiden idag, som bad mig gå in på deras hemsida och skriva in vårt företagsnamn. Säljaren frågade om uppgifterna stämde och om det var något vi ville ändra på, varpå jag undrade om det här är något som kostar och om vi beställt det här, för jag kände inte igen namnet (ISOguiden). Säljaren påstår då att det kan ingå från det certifieringsföretag vi anlitar. jag talar om för honom att vi inte beställt något sådant och att jag inte tror att certifieringsföretaget prackar på oss det om vi inte bett om det, och att vi är helt ointresserade av någon typ av annonsering. Säljaren nöjer sig med det och säger att han ska ta bort annonsen. Tidstjuvar, grrrr

Maj-Britt
8 juli 2014 kl. 19:24
Svara
Jag blev uppringd av Företagsupplysningen men förledd att tro att det var Google som avkrävde mig en grundavgift för min hemsida. Jag blev misstänksam, frågade flera gånger om samtalet kom från Google och om avgiften på 2900:- verkligen var en grundavgift till Googlde för min hemsida via Adwords. Säljaren bekräftade att så var det. Jag sa ifrån att jag gick med på köpet PÅ VILLKOR ATT DET VAR FRÅGA OM EN OBLIGATORISK GRUNDAVGIFT TILL GOOGLE. Ingenting om den här förutsättningen fanns med på fakturan som dessutom kom från Företagsupplysningen och inte från Google. Tillsammans med fakturan kom information om vilka uppgifter man tänkte sprida om mig, av 5 uppgifter var 3 helt fel. Jag bestred fakturan med hänvisning till att jag blivit bedragen. Några dagar senare hotade företagets ”jurist” med tingsrätten om jag inte betalade – en inspelning fanns som bevis. Hon gick med på att de 2.900 inte var till Google men hon försäkrade mig om att Företagsupplysningen samarbetade med Google och att jag köpte mig en förstasidesplats på Google vid relevant sökning. En sådan plats har jag redan utan Företagsupplysningens hjälp.

Ring Förenade Bolag