Finnmobil / Företagssöket

Finnmobil / Företagssöket
Senast ändrad: 31 augusti 2016
Tillagd datum: 2010-06-28
Företagets namn: Finnmobil / Företagssöket
Företaget bakom: Infodirekt Norden AB
Org.nummer: 556882-9641
Telefonnummer: 0270-426550
Bankgiro: 5947-3132
Plusgiro: 135343-2
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://www.foretagssoket.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Finnmobil / Företagssöket

Uppdatering augusti 2016:
Likt många andra produkter som tidigare drevs och fakturerades av SGP Online Publishing med tillhörande dotterbolag säljs Finnmobil / Företagssöket nu istället av Infodirekt Norden AB.

Ursprunglig varning publicerad 2010:
”Finnmobil / Företagssöket rapporteras sälja genom att hänvisa till ett tidigare medverkande. Annonserna är visserligen publicerade innan säljaren ringer, men utan företagarens vetskap. Sedan en tid tillbaka säljer Företagssöket/Finnmobil även annonsplaceringar över Googles annonsnätverk AdWords, men utan att vara certifierad partner. SGP Online Publishing och berörda bolag säger sig tillämpa ångerrätt enligt nya avtal från oktober 2011. Ångerrätten gäller dock från korrekturets startdatum och handlingarna har i flera förekommande fall skickats ut för sent för att hamna inom ångerperioden.”Fakturerande bolag: Online Publishing AB, organisationsnummer 556607-0735. Plusgiro: 135343-2.

Samtliga SGP Online Publishings produkter såldes med inspelade orderunderlag och inkasserades av inkassoföretaget Securo (tidigare Klavab), som även regelbundet stämde företag i tingsrätten. Securo tappade efter en tid tillståndet att bedriva inkassoverksamhet.

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Erickah
2 maj 2013 kl. 14:53
Svara
Jag har själv tidigare jobbat åt FinnMobil och kan direkt säga att man absolut INTE ska köpa deras tjänst. Men det finns en person på företaget som är certifierad vad gäller försäljning av sponsrade länkar på Google. Dock så har det inte varit han (under tiden jag jobbade där för ca 7 år sedan) som skötte detta utan det fick varje enskild säljare göra när denne sålt en annonsplats.

Jag sade upp mig 10 dagar innan jag skulle fått en fast anställning på företaget av olika anledningar. Förutom en lön på ca 65kr/timmen så är det otroligt vidriga arbetsförhållanden och den psykiska pressen är stor då man måste sälja som ett as för att komma upp i en överlevnadsbar månadslön då vi bara fick mellan 5-10% i provision på en produkt som typ ingen känner till/har nytta av. Den enda trafiken på finnmobils hemsida består av personalen som jobbar där plus alla stackars lurade kunder som går in och ”kikar på sin köpta info” och uppdaterar inför nästkommande år.

Informationen som ligger på finnmobils hemsida är tagen från ett av de andra bolagen (då var det gyllene sidor) och är rakt av kopierad.

Usch och fy!
 

Ring Förenade Bolag