Energi & Miljö (Arkiverad)

Energi & Miljö (Arkiverad)
Senast ändrad: 21 februari 2013
Tillagd datum: 2013-02-21
Företagets namn: Energi & Miljö (Arkiverad)
Företaget bakom: Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB
Org.nummer: 556666-9619
Telefonnummer:
Bankgiro: 5710-8615
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida:

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Energi och Miljö

  • Tidigt i samtalet från Energi & Miljö  förväntas du antingen tacka nej till fortsatt annonsering eller bekräfta en uppsägning av tidigare annonsering, för avslut. Något tidigare avtal har däremot aldrig existerat.
  • Du ombeds antingen e-posta tillbaka den bifogade filen genom att svara ”OK” eller skriva under och faxa tillbaka.
  • Säljaren säger under samtalet uttryckligen att det gäller ett avslut – men om du skriver under tecknas ett avtal på mellan 5000:- och 8000:- kronor per införande, med antal införanden per offert mellan 6-8st.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Oskar Larsson
1 mars 2013 kl. 06:51
Bluffarna börjar bli lite nervösa eftersom de märker att folk har vaknat till och inte betalar lika enkelt för deras lufttjänster längre. Därmed kommer de nu med dåliga ursäkter och lögner som inte stämmer med verkligheten. En bluff är alltid en bluff. Kolla allabolag.se så ser man att samma personer ingår i flera bluffbolag som är listade här. Min rekommendation är inte betala eller göra minsta antydan till att säga ja till något från något av deras bolag. Inte ens ett litet mail eller nyhetsbrev. För då gör de om det till ett ingånget avtal. Var god kolla in https://www.bestrid.nu. Synd bara att de förstör för sig själva och sin familj genom att utmärka sig så konkret som bluffare om de en dag vaknar upp och vill göra rätt för sig. Men då får de väl ta en vanlig anställning någonstans, så att inte de startar fler bolag som lurar folk på pengar. Polisen fixar inte allt själva utan här krävs det engagemang från folket. Jag stämmer in i Teklas Knös låt ”Less”. De sjunger ”Jag är så less på den girighet som gror. För en spänn så blåser du din egen mor. Jag är så less (x4) Öh!”

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

James
28 februari 2013 kl. 18:07
Varför kommer det sig då att ni säger en sak och dem andra en annan sak! Kan ju vara så att alla har sin version så länge degen flyter in så står man på sig!

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Patrick
28 februari 2013 kl. 10:32
Hej,

Filen som bifogats ovan är en order/offert som vi här på styrelsen i branschnytt tar väldigt allvarligt på att säljarna måste nämna i säljsamtalen.

Är man inte intresserad av att ligga med och annonsera på vår nättidning/företagsportal så får man direktiven av oss att inte godkänna det överskickade dokumentet och man tas således bort från vårt kontakt- och dataregister som även nämns i samtalen.
(D.v.s. kort och gott vill Ni inte medverka så är det absolut inget krav)

Det är således inget krav på att skriva under dokumentet och direktiven från styrelsen angående tydligheten i säljsamtalen är väldigt klara och välbeskrivande.

M.V.H.

Redaktionen

https://www.branschnytt.com
E-post: [email protected]
Tel: 08-124 466 73
Fax:08-124 466 65

Ring Förenade Bolag