Branschnytt (Arkiverad)

Branschnytt (Arkiverad)
Senast ändrad: 5 mars 2013
Tillagd datum: 2013-03-05
Företagets namn: Branschnytt (Arkiverad)
Företaget bakom: Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB
Org.nummer: 556666-9619
Telefonnummer:
Bankgiro:
Plusgiro: 5710-8615
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://branschnytt.com

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Branschnytt.com

Sthlm Reklamhantverk & Produktion AB

  • Likt andra produkter från STHLM Reklamhantverk & Produktion AB ombeds du returnera en blankett eller svara på ett e-postmeddelande för att bli borttagen från katalogen.
  • Om du gör så tecknas i själva verket en order för en mycket hög avgift, ofta mellan 20 000 och 40 000 kronor exklusive moms.
  • Blanketterna återanvänds i andra företag och har gjorts så i flera år.
  • Olika produktnamn existerar som exempelvis ”Maskin & Metall”. Publicering avses dock på Branschnytt.com.

Företaget är arkiverat 2020-02-26

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
Allan Backson
6 mars 2013 kl. 13:22
Blev idag uppringd av en man som sade sig ringa från SBR.Min fru svarde och frågade vad SBR betydde i klartext, och han svarade då Svenska Bolagsregistret, samt påstod att jag hade ett abonnemang där och att han bara ville veta om jag var nöjd och om jag ville fortsätta abonnemanget. Hon svarade direkt att jag absolut inte hade något avtal med dem, och att vi inte överhuvudtaget kände till deras existens. Han frågade då om vi ville säga upp avtalet redan nu, men det upphörde givetvis inte förrän i september, så det skulle ju kosta närmare 4.000 + moms ändå. Hon blev kopplad till en annan man som började med att hon skulle bara svara ja på hans frågor, så skulle han skicka ett brev med denna uppsägning. Hon upplyste honom genast om att det kunde hon inte göra eftersom vi inte hade något avtal, och gick för säkerhets skull och kontrollerade med mig och lämnade över samtalet till mig. Givetvis förnekade jag all kännedom om att ha tecknat något som helst avtal med dem och meddelade att jag kommer att polisanmäla dem. Frågade efter företagsnumret och fick efter långt dröjsmål företagsnumret 55 68 63-9180 och när man slår på det så finns det inte registrerat, så nu vet vi inte vad som händer, om det kommer faktura eller ej, men bäst att polisanmäla bedrägeriet och varna andra.

Patrik Eriksson
20 mars 2013 kl. 15:24
Blev uppringt av samma företag idag. Sa samma sak som ni gjorde att vi inte har något avtal vilket de påstod. Jag blev kopplad till ”David” som skulle hjälpa mig säga upp avtalet som löper ut i september… Jag bad om reg.nr. men fick inget, bad om bg.nr., som jag har mina leverantörer sorterade under, fick inte heller det. När jag nekade telefonuppsägning så bad de mig sända ett rek.brev med uppsägningen. Jag kommer inte att skicka något brev men det skulle inte förvåna mig om jag får en faktura på detta. Hur har det gått för er?

Förenade Bolag
Förenade Bolag
20 mars 2013 kl. 16:10
Hej Patrik,

Så länge du vet med 100% säkerhet att inget avtal ingåtts aktivt (via telefon, e-post eller brev) så utgör den eventuellt kommande fakturan ingen större fara för dig. Den måste däremot fortfarande bestridas, och detta gör du med fördel över e-post.

Du kan läsa mer om bluffakturor och hur man bestrider en faktura här.

Återkoppla gärna till oss om hur det går framöver.

Ring Förenade Bolag