Branschkontakt.com (Arkiverad)

Branschkontakt.com (Arkiverad)
Senast ändrad: 3 augusti 2011
Tillagd datum: 2011-08-03
Företagets namn: Branschkontakt.com (Arkiverad)
Företaget bakom: D.L. Förlag AB
Org.nummer: 556534-4792
Telefonnummer:
Bankgiro: 719-3295
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida:

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Branschkontakt.com

D.L Förlag är publicerade för vilseledande försäljning. Samtalet inleds med att bekräfta dina uppgifter. Tackar du nej ombeds du skriva under och returnera ett fax snarast. Faxet är i själva verket en offert, och priset är högt: ofta gångras det upp till åtta gånger.

Företaget är arkiverat 2017-06-16

  Bildalbum

  (Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

  Besökares kommentarer

  Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

  Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

  Visa/Dölj äldre kommentarer

  Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

  Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
  Ulf Östlund
  18 mars 2013 kl. 14:30
  Har blivit uppringd av en Mikael Åström och blev uppmanad att sända in
  en uppsägning om annonser som vi alldrig har best. Sände in den med bluff
  och makuleradstämplar på skriv alldrig under denna

  Tove Ekdahl
  25 september 2012 kl. 18:50
  Dem ringde mig och jag svarade. Dem påstod att en annonsering skulle upp på en 3 månaders period på deras hemsida och jag trodde inte på det först men den åkte upp på sidan och vad jag vet så är det många som har varit nöjda med det dem har haft att erbjuda så jag förstår inte riktigt all hysteri.

  Vill man inte annonsera så säger man helt enkelt: vi vill inte vara med och annonsera, dock ville företaget det och vi blev nöjda med vad vi hade fått för pengarna…

  Elsy Söderberg
  18 april 2012 kl. 22:36
  I vår förening blev vår ordförande kontaktad av Branschkontakt i höstas och när hon sa att vi inte skulle ha någon annonsering blev hon ombedd att faxa in en uppsägning. När hon fick dokumentet, observerade hon inte att det också med små bokstäver att det gällde 8 st annonser à 5995 kr och att vi efter 31/12 2012 själva skulle ta kontakt för annonsering. Man hade markerat med en ring var hon skulle skriva under (typiskt vilseledande så att hon ska missa det andra). Hon skriver under, faxar in och sedan kommer en faktura på drygt 29 000. Vid samtal med företaget (inte lätt att komma fram till dem) när vi frågar vad det gäller får vi olika svar, vilket också är ett tecken på bluff. De måste ju veta vad det är vi ska betala för. Annonser naturligtvis, men de säger olika om vilka tidpunkter det gäller. Jag bestrider fakturan och sedan händer inget på fyra och en halv månad. Nu har det kommit ett inkassokrav från DL Förlag (som är det företag som står bakom Branschkontakt.com). Jag har just skrivit ett bestridande av inkassokravet. Man kan undra varför de väntar så länge med krav. Seriösa företag är snabba med att skicka ut påminnelser eller inkassobrev.

  Gudrun Johansson
  17 april 2012 kl. 09:31
  Som ovan. Har blivit kontaktad två gånger. Försökt att kontakta honom som ringde upp mig Rolf Ekvall men ännu inte lyckats att få tag på honom. Ingen underskrift av mig heller blir förbannad!! Skall anmäla.

  birgitta kjellkvist
  2 april 2012 kl. 13:30
  Som ovan. med Branschkontakt. och dom har mage att ring upp igen och fråga om man fått faxet. av mej får dom ingen underskrift. bluffnissar, vad trött man blir.

  Carina Kronstedt
  28 februari 2012 kl. 14:29
  Fick ett fax om att avbryta all annonsering… som tidigare inlägg.
  Blev misstänksam eftersom jag visste att vi inte medverkar i något sådant.
  Kontrollerade telefonnr och faxnr, gick inte att ringa dit heller.
  Allt är helskumt, med andra ord – bluff.

  Sune Jonsson
  14 februari 2012 kl. 12:25
  Uppringd av företaget som informerade om att eftersom vi inte ville fortsätta annonseringen så behövde de få detta bekräftat genom att vi skrev på ett fax och returnerade detta omgående. Samtalet var mycket vänligt och korrekt och personen påstod att han pratat med mig tidigare trots att jag inte kunde minnas detta. Faxnummret gick till D.L Förlag AB. ”Märkligt att på en bekräftelse att jag inte vill ha en tjänsten finns både pris på annonsen 5995:- och angivet antal 8”. Och att bekräftelsen gäller ”För vidare annonsering efter 2012-06-30 så kontaktar ni oss själva”. Av detta kan man dra slutsatsen att jag har ett avtal fram till 2012-06-30 och därmed ska betala! Besvara inte faxet.

  Susanne Bergman
  1 februari 2012 kl. 17:52
  Dom har tydligen varit aktiva idag. Jag tycker bara synd om dom som faktiskt faxar in detta. har också fått precis detta idag med exakt samma innehåll. Har aldrig hört talas om att man ska faxa in en uppsägning till en annossäljare, det ligger väl i sakens natur att dom ligger på och vill sälja. Nej, ni kan dra åt h…hela bunten!
  Susanne

  Jenny
  1 februari 2012 kl. 17:30
  Rena bluffen!!!! Har varit med om presis samma sak som ovan!! Dom ringde o sa att vi inte ville vara med längre än till och med maj och skulle faxa en uppsägning. Istället kom en order!!!!

  Riktiga avskum!!

  Linda Karlsten
  12 januari 2012 kl. 15:18
  Har i dagarna blivit kontaktad av dessa. Igen, påstår dom. Och om man INTE vill vara med så ska man skriva på ordern och skicka in… Låter inte vidare troligt. Även kollat deras hemsida, där det inte finns nån sökmotor på påstådda annonser eller företag eller kontaktuppgifter.
  De kan dra åt….
  mvh. Linda

  Ring Förenade Bolag