Allasvenskasajter.se (Arkiverad)

Allasvenskasajter.se (Arkiverad)
Senast ändrad: 21 augusti 2013
Tillagd datum: 2013-01-25
Företagets namn: Allasvenskasajter.se (Arkiverad)
Företaget bakom: Svensk Profilutformning AB
Org.nummer: 556878-6908
Telefonnummer:
Bankgiro: 834-8534
Plusgiro:
Övriga betaluppgifter:
Hemsida: https://allasvenskasajter.se

Representerar du företaget och anser att varningen är felaktig? Klicka här

I över 20 år har Förenade Bolag
publicerat varningar för olika typer
av fakturabedrägerier och är
experter inom området.
Behöver ni hjälp med en
bluffaktura?
Kontakta oss:
tel: 020 503 503
[email protected]

Allmänt om företaget

Alla svenska sajter

  • Rapporterna kring Allasvenskasajter.se varierar, men vanligast är att säljaren hänvisar till ett tidigare ingått muntligt avtal för ”googletjänster”. Nu är det dags att förnya prenumerationen och säljaren vill då kontrollera uppgifter i egenskap av representant för ”bl.a. Eniro och 121.nu”.
  • Säljaren återberättar dina ”tidigare beställda” sökord (som du aldrig beställt) och läser upp en företagspresentation. Detta ombeds du bekräfta.
  • Om du inte önskar medverka upprättar säljaren ett nytt ljudavtal där kostnaden för publicering blir mellan 2900:- och 6900:- per kvartal. Sidan i sig har få eller inga besökare och dina uppgifter är hämtade från annat håll.
  • Det första registrerade klagomålet kom till oss i maj 2012.
  • Representanter från Allasvenskasajter.se ringer till flera tidigare fakturerade företag och presenterar sig som ”Stockholms Tingsrätt” med uppdrag att driva in fordran/utebliven betalning. Om så sker, avbryt omedelbart samtalet.
  • Metoden är en omoralisk påtryckning och strikt utanför Tingsrättens förfarande. Telefonsamtalet har ingen som helst juridisk relevans.
Företag/Produkt till Varningsarkivet den 26 februari 2020

Bildalbum

(Klicka på bilderna för att visa dem i full storlek)

Besökares kommentarer

Inläggen nedan är skrivna av besökare på forenadebolag.se och reflekterar inte verksamheten Förenade Bolags åsikter, undantaget officiella kommentarer.

Kommentera själv i fältet för nya kommentarer längre ned på sidan.

Visa/Dölj äldre kommentarer

Klicka i fältet nedan för att visa eller dölja äldre kommentarer och inlägg.

Visa äldre kommentarer (före 2020-04-01)
samme
8 juli 2014 kl. 21:49
Ska man polisänmela dem eller ??
jag blev uppringt och fick faktura på 6244kr !!
hur ska man göra tack snälla !?

Förenade Bolag
Förenade Bolag
14 juli 2014 kl. 10:16
Fakturan bör bestridas, gärna via e-mail. Du bör även göra en polisanmälan. För hjälp eller mer utförliga råd, ring Förenade Bolag på telefon 020 – 503 503.

Lisbeth
27 juni 2014 kl. 19:17
Jag har fått en faktura från samma bolag, allasvenskasajter.se / Svensk profilutforming AB
har som svenska handels skriver att bestrida fakturan och polisanmält det.
dom finns även med på sveskahandels sida som blufföretag
Då vi inte är ensamma om att hela dagarna ska behöva få samtal där man inte vet vilka man talar med. så skriver jag ut detta, och nej jag skäms inte, för jag vet inte allt om dator och annat skit som dom pratar och skriver om. så det är lätt att hamna fel, när de oseriösa i våra samhällen får ha övertaget och inga politiker tycks ta detta på allvar. det borde vara som en skrev högre upp lika för företag som privata, ångerveckor då skulle det inte finnas så mycke blufföretag på marknaden.
mina tankar och åsikter, hoppas att vi seriösa företag kan hålla ihop.

Hans Melander
20 februari 2014 kl. 21:23
Har bestridit fakturor mot Svensk Profilutformning AB. Fick idag ett samtal då de utgav sig ringa ifrån Lokaldelen, blev misstänksam kontrollerade numret på hitta.se, mycket riktigt visade sig vara ifrån Svensk Profilutformning AB. Hoppas idioterna tröttnar och istället skaffar sig hederliga arbeten. Svensk Profilutformning är ett kriminellt företag av värsta sorten, och det är märkligt att företaget inte går att stoppa. Såg idag i min inkorg att E***** Ima G Project Manager Developmen at Svensk Profil hittat mig på Linkedin. Man vet aldrig hur långt såna kriminella kan gå.

AdalenaAndersson
22 november 2013 kl. 23:22
Igår blev jag uppringd av en Mikael Holm som ansvarar för en överklagningsenhet där han ville bestämma en tid för tingsrätten muntligt. För det första: om han verkligen representerade en ideell förening varför ringde han från dolt nummer? För det andra varför skickar han inget bekräftelse? Så vitt jag vet så ringer Tingsrätten inte upp människor för att bestämma tid över en träff. Nej det ska verkligen bli roligt att gå hela vägen till Tingsrätten med det här. Betala aldrig till de där jävlarna!

Ronny 2
7 november 2013 kl. 13:04
har bestridit allasvenskasajters fakturor sedan slutet av mars. fick för några veckorsedan brevet om stämmningsansökan, som visas här ovan, tillsammans med en ytterligare faktura. jag bestred fakturan och la den på posten.
Idag ringde en snubbe från allasvenskasajter och ville att vi skulle göra upp i godo, genom att jag ska betala en av deras fakturor, annars så kommer ärendet gå vidare till rätten. jag bad honom skicka ljudfilen på mail, så jag kunde lyssna på vad som egentligen har blivit sagt. han skulle återkomma kl 15.00 idag. jag tänker inte betala en krona till dessa lowlifes… vill egentligen bara veta om dom är så fräcka så dom faktiskt går vidare med ärendet)

Monica
8 november 2013 kl. 16:22
Har dom hört av sig igen efter den 7 November,jag är lite nyfiken fick själv en faktura på 5000 idag.

AdalenaAndersson
23 november 2013 kl. 22:12
Hej Ronny!
Har de ringt tillbaka? Vad sa de? Exakt samma grej sa de till mig också,betala en faktura så ”slipper” vi gå till Tingsrätten. Jag har en till faktura idag men bestred den, tänker inte betala. ALDRIG!

MVH
Adalena

Kim
19 september 2013 kl. 16:40
Har även jag blivit utsatt för dessa ! Men jag vägrar betala in ngn form av pengar till dessa dårar!

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

JEss
3 september 2013 kl. 11:12
Fick ett samtal igår från de och medges att de ringer ifrån tingsrätten i Stockholm. och därmed att om jag inte betalar in fakturan så kommer domstolen att hållas vid i Stockholm och då är man skyldig att betala domstolen dvs 19.000 ist för 3744k som står på en faktura som jag har fått, vilket jag inte har godkänt eller tagit del av det. däremot sa de att om du betalar in detta så behöver man inte komma till domstolen? vad är det för förhandling? oftast borde man väl får från ikasso först innan tingsrätten tryckas in?

det finns så många luckor vilket görs att om de som är rädda går med på att betalar in de så fort de har fått ett samtal eller brev`? så JÄVLA fult bedrägeri!!!!
vi måste stoppa de!

Förenade Bolag
Förenade Bolag
3 september 2013 kl. 12:03
Hej!

Ett inkassokrav behöver nödvändigtvis inte gå ut innan en stämning lämnas in. Det Allasvenskasajter.se utövar i sina samtal till dig är dock en form av utpressning som du inte bör reagera aktivt på.

AdalenaAndersson
31 maj 2013 kl. 23:53
Vilket jävla företag!
Fick hem två fakturor på 6244kr var trots jag inte har beställt ett skit. De tror tydligen att de kan lura folk som idioter ser jag. Vi har tydligen blivit en guldgruva för de där jävlarna!

Lars Andersson
27 maj 2013 kl. 21:32
har fått i dagfraktura från dem på 3744.-KR!!!har inte blivit uppringd fick bara frakturan med posten!!2013-05-24fy vad fräck!

Oskar Larsson
22 maj 2013 kl. 17:33
Jag håller med Ronny! Upp till kamp! Vi måste hitta tillbaka till arbetsmoralen som fanns förr. Många ungdomar förlorar hoppet så fort de inte kommer med i Idol eller blir kända på annat sätt. Många känner hopplöshet över situationen, därav bilbränder i stockholmsförorter just nu. Syftet med ett vanligt hederligt arbete, utan att stressa ihjäl sig, måste bli Svenssons sätt att överleva annars kommer fler drabbas av hopplöshet och därmed ytterligare depression med försök till snabba klipp med bluffbolag.

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Ronny
21 maj 2013 kl. 18:36
Håller just nu på att bestrida fakturor mot Allasvenskasajter.se. Dom hotar om inkasso osv.
Det hade ju vart underbart om det dom lovar verkligen hade funkat! för då hade man ju, som ”Henrik” skrev bara behövt att betala till ett bolag för alla internetplatser sitt företag hade haft. Ett problem bara…. Dom är ju alla konkutenter med varandra! verför skulle tex Google, Lokaldelen, Hitta.se, Eniro osv alla ingå ett avtal med Allasvenskasajter, om att sälja platser för en bråkdel av vad det egentligen kostar!? Jag var dum som gick på det. Vill VARNA andra för dom äcklen! vidriga lowlifes, som lurar folk för pengar istället för att skaffa sej ett riktigt jobb som vanliga knegare! tack för mej

Anders Bernardsson
24 april 2013 kl. 15:19
Känner mig heltgrundlurad, trots min oro så bestred jag de krav och fakturor jag fick av allasvenskasajter (Svenskprofilutformning) och EFAB inkassobolagen allt var utsuddat trodde jag men nu ett par månader senare har jag fått ett betalningskrav från kronofogden???? återigen måste man vika sig mot sådana bolag..

//Orolig kund

Finns de någon lösning på det här? att få en betalningsanmärkning som sträcker sig över 3 år finns inte i mina tankegångar..

Seriöst
16 april 2013 kl. 11:07
Jag betalade aldrig in fakturan så skickade de en ny faktura med klistermärke från EFAB inkassobolagen AB.
Inkassobolaget har inget sammarbete med detta bluffbolag och betala aldrig in något!!

Oskar Larsson
2 februari 2013 kl. 00:07
Hej Förenade Bolag!Tack för det ni gör mot bluffbolagen! Jag tänkte bara meddela att det vore bra om ni rensar bland oseriösa inlägg som finns i denna app. Jag tänker främst på de inlägg som nedvärderar andra människor och de som blivit drabbade. Det är redan illa som det är när man blivit drabbad. Och så vill man absolut inte höra från andra hur dum man varit som gick på bluffarnas omänskliga metoder. Det är bluffarna som ska stå med skam inte de som råkat ut för dem. När ni har rensat så får ni gärna ta bort detta inlägg också från mig. Oseriösa inlägg borde ni inte lägga någon energi på. Lägg istället all er energi på att stoppa dessa bolag genom att hjälpa och pusha folk som blivit drabbade. Ett sätt kan också vara att fortsätta med att påverka media så att det blir fler artiklar och seriös och konkret information till medborgarna och företagarna om detta gissel. Bra det som redan har gjorts men det måste bli tydligare mot detta på alla fronter dvs. från polis, media och organisationer som denna, så att vi genom detta tillsammans kan påverka samhället och företagare med information så att bluffbolagen tröttnar och istället skaffar sig hederliga arbeten istället.Tack igen för arbetet ni lägger ned på detta, men glöm aldrig att ha fokus på att bekämpa bluffarna och lägg er energi på rätt saker. Ett sätt kan vara att ignorera och ta bort oseriösa inlägg som skadar mer än ger nytta. Jag tror på att er!Med vänliga hälsningarOskar

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Lars Andersson
14 juni 2013 kl. 12:20
Håller med dig Oskar …jätte bra!!Det måste ändras snabbt i lagtexten att det gäller samma krav på försäljning till bolag,som till privatpersoner!!

David
1 februari 2013 kl. 12:51
”Adi” haha du hade det inte varit bättre att du inte hade skickat från er egen telefon eftersom du jobbar ju på FÖRENADEBOLAG, OBS jag har inget med detta att göra jag har inte blivit lurad det är bara roligt att kolla alla dumma blåsta människor haha

Förenade Bolag
Förenade Bolag
1 februari 2013 kl. 13:35
Hej David!

Inlägget är inte skrivet av någon som arbetar hos Förenade Bolag. Det är skrivet genom vår kostnadsfria iPhone-app Bluffkoll med ett antal tusen aktiva användare. Du kan läsa mer om den här: https://www.bluffkoll.se

Hälsningar,
Förenade Bolag

Henrik
31 januari 2013 kl. 16:46
Tycker att deras helhet lösning passar mig utmärkt som företagare…
Betala bara till allasvenskasajter än och betala till alla massa olika då blir de fler kostnader även fler pappers arbeten.. Tummen upp för er!

Adi
26 januari 2013 kl. 12:41
Har också blivit lurat av dom akta er för dom jag tror inte ens dom har kontor dom sitter hemma o svarar i telefon dom vet inte ens va dom pratar om oseriösa människor som ringer runt o lura folk dom är polis anmälda oxå

Kommentar gjord genom Förenade Bolags iPhone-app

Ring Förenade Bolag