Förenade Bolags råd inför 2024

Alla kan råka illa ut och många företagare utsätts för flera olika typer av bluffakturor.
Låt 2024 bli ett år då du inte blir lurad genom att följa några av Förenade Bolags goda råd.

Skicka in felaktiga fakturor eller orderbekräftelser direkt du får dem till Förenade Bolag. Vänta inte!
Har du fått en orderbekräftelse eller faktura som du inte känner igen? Kontakta oss direkt så vi kan hjälpa dig på rätt sätt. Vi reder ut varför du har fått fakturan, om den ska betalas eller bestridas.

Kontakta vår kundtjänst om har blivit uppringd av en säljare och du är det minsta osäker på var säljaren egentligen ringde ifrån. Vi finns här för att hjälpa dig!
Vi har över tjugo års erfarenhet av att hjälpa dig med hur du ska hantera säljare och vilka erbjudanden du inte ska tacka ja till – oavsett hur bra de låter.

 

Det är viktigt att komma ihåg att även muntliga avtal är giltiga. Det är ofta svårt att uppfatta exakt vad det är man går med på under ett telefonsamtal.
Använd vår varningslista när du blir kontaktad av okända bolag. Vår varningslista bygger på information från våra medlemmar. Den finns till för att undvika att andra blir lurade. Har du blivit kontaktad av ett bolag på listan- hör av dig till oss!
Har du blivit lurad av ett bolag du inte hittar på listan – hör av dig till oss, så kan du vara med och stoppa bedragarna.

Signera inte något avtal elektroniskt i samtal med säljaren.
Om säljaren vill att du gör en e-signering, avsluta samtalet och läs igenom avtalet i lugn och ro. Låt dig inte hetsas till att signera något innan du vet vad avtalet betyder och vilka villkor som är kopplade till det.
Ring till oss om du är det minsta tveksam – när avtalet väl är signerat kan det vara både krångligt och dyrt att ta sig ur.

Lämna över ärendet till oss
Att låta Förenade Bolag hantera ditt bestridande omedelbart ökar dina chanser att undgå betalning.
Ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre kan vi ta hand om ärendet. Hos Förenade Bolag finns kunskapen som behövs för att reda ut vilka krav som är felaktiga.

Du når oss på vårt kostnadsfria telefon nr: 020-503 503 eller via
e-post: [email protected]

Ring Förenade Bolag