Bluffmejl om ”penningtvättsregistret”

Ett mejl med en slutlig påminnelse om att anmäla sin verksamhet till penningtvättsregistet skickas nu ut till företagare. I mejlet påtalas att det är bråttom att skicka in uppgifterna då de har hög arbetsbelastning. Mejlet skickas från flera olika adresser bland annat [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] och [email protected] som avsändare anges ”Mål nummer”.
Mejlet är en bluff. Klicka inte på länken i mejlet.

Läs mer om vilka som är skyldiga att anmäla sin näringsverksamhet till registret mot penningtvätt och hur man går till väga här: Registret mot penningtvätt

Kontakta Förenade Bolag om du har mottagit mejlet eller något liknande.

Tfn: 020-503503

e-post: [email protected]

Ring Förenade Bolag