Undvik bluff & bedrägeri

Alla kan råka illa ut och många företagare utsätts för flera olika typer av bluffakturor.
Låt 2023 bli ett år då du inte blir lurad genom att följa Förenade Bolags goda råd

 

 • Signera inte något avtal elektroniskt i samtal med säljaren.
  Om säljaren vill att du gör en e-signering, avsluta samtalet och läs igenom avtalet i lugn och ro. Låt dig inte hetsas till att signera något innan du vet vad avtalet betyder och vilka villkor som är kopplade till det.
  Ring till oss om du är det minsta tveksam – när avtalet väl är signerat kan det vara både krångligt och dyrt att ta sig ur.

 

 • Undvik att bekräfta dina uppgifter över telefon. Be om att få återkomma.
  Det är viktigt att komma ihåg att även muntliga avtal är giltiga. Det är ofta svårt att uppfatta exakt vad det är man går med på under ett telefonsamtal.
  Ta för vana att alltid be om att få informationen skriftligt innan du bekräftar några uppgifter.
  Om säljaren vill att du tecknar avtal innan du får möjlighet att läsa igenom information om vad du ska teckna är det bättre att avstå.

 

Lämna över ärendet till oss. Att låta Förenade Bolag hantera ditt bestridande omedelbart ökar dina chanser att undgå betalning.
Ju tidigare vi kommer in i processen desto bättre kan vi ta hand om ärendet. Hos Förenade Bolag finns kunskapen som behövs för att reda ut vilka krav som är felaktiga.
Vi analyserar eventuellt orderunderlag, som tillsammans med vår erfarenhet av olika bluffbolag ligger till grund för ärendets hanterande.
Du når oss på vårt kostnadsfria telefonnr:  020-503 503 eller
e-post: [email protected]

 

Ring Förenade Bolag