Förenade Bolags nya hemsida

Förenade Bolags hemsida – forenadebolag.se – har nu ett helt nytt utseende. Sidan är nu enklare att navigera och är utrustad med sökfunktioner både i nyhetsarkivet och på Varningslistan. Man kan såklart själv välja hur man vill sortera Varningslistan beroende på vad man letar efter.  

Under en längre tid har vi på Förenade Bolag arbetat med att designa den nya hemsidan. Den är nu tydligare och det är lättare att hitta relevant information. I och med att det nu finns en avancerad sökfunktion på listan kan man kontrollera exempelvis betalningsmottagare, bankgiro och produktnamn utan att behöva leta sig fram till en specifik varning. Vår förhoppning är att varningarna nu är mer lättillgängliga och därmed är ett bättre instrument i kampen mot bluffakturor.

Vi hoppas att ni kommer att vara nöjda med de förändringar som vi har gjort. Om ni har några frågor eller kommentarer maila gärna till [email protected].

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag