Fordonsenheten och körlektionsbeställningar

Körlektioner beställs under oklara förhållanden.

Fordonsenheten.se erbjuds diverse körkortspaket, indelat per stad. Betalning skall ske via ditt kontokort. Problemet är dock att du inte beställer några faktiska lektioner, även om det ser ut så. Det du får är enbart möjligheten att ta del av erbjudanden.

Fordonsenheten skriver följande på sin hemsida:
”Fordonsenheten.se är en tjänst som förmedlar trafikskolors erbjudanden. Det är alltså inte Fordonsenheten.se som levererar tjänsten. Villkoren är enkla. Konsument köper de tjänster som publiceras på Fordonsenheten.se och betalar med sitt bankomatkort. Trafikskolan kommer i sin tur att ta kontakt med köparen inom 48 timmar på vardagar för att bestämma tid när första lektionen kan påbörjas.”


Du betalar utan att ens ha valt en trafikskola. Pengarna går till Fordonsenheten. 

Vi bedömer att det är stor risk att du inte får vad du betalar för. Korttransaktionen bedöms även som osäker varför det finns risk att dina kortuppgifter sprids vidare.

Observera att detta är en konsumentvarning.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag