Adressuppgifter Sverige KB – risk för problem

KONSUMENTVARNING: Adressuppgifter Sverige KB / adressuppgift.se riskerar att göra din kostnadsfria adressändring dyr. Observera att denna nyhet berör konsument/privatperson. Förenade Bolag rapporterar eftersom tidigare verksamheter med samma inriktning haft kopplingar till varningslistade, företagsinriktade bolag och personer.

Var försiktiga med Adressuppgifter Sverige KB. Likt Adressenheten Sverige KB, Adresstjänst Sverige AB (tidigare namn Workcare Sverige AB/Sydmetod AB och stämda av Konsumentverket) , E-adressändring och andra använda titlar säljer Adressuppgift.se adressändringar trots att de är kostnadsfria. Du beställer tjänsten i tron om att du gör en adressändring hos Skatteverket.

Betalningsmottagare är Adressuppgifter Sverige KB (969782-2295) och bankgiro 5037-7829.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag