Gatudrömmar AB – nu Skånsk måleri och bygg entreprenad AB

Skånsk måleri & Bygg entreprenad är det nya namnet för Gatudrömmar AB sedan dagens datum (2016-12-09).

Gatudrömmar sade sig arbeta med ”en revolutionerande och unik öppenvårdsbehandling för kriminella och missbrukare.” 

Gatudrömmars hemsidesadress (domän) gatudrommar.se ägdes först av varningslistade Svenskmedia Öresund AB men överfördes vidare till varningslistade Fallgrensgruppen AB (senare namnbytt till Länsdelen AB) – verksamheter som drivits av samma individer som drev Gatudrömmar. På senare tid har Gatudrömmar publicerat guiden ”Hur du blir en framgångsrik frisör” för att nu slutligen byta styrelse och istället verka inom måleri och bygg med namnet Skånsk måleri & Bygg Entreprenad AB.

Parallellt med Gatudrömmar har flera verksamheter startats upp av företrädarna, bland annat Företagsapp. Aktiebolaget PB Företagsapp AB består av en icke fulltalig styrelse och hade tidigare det juridiska namnet Coffee Joint Skåne AB, man drev då café på Möllevångstorget i Malmö med samma två företrädare som ägare.

Exempel på andra relationer är varningslistade WebinfoRedovisning 2000 AB och nystartade Adsline.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag