TV: Fakturabedrägerier – Polisens Nationella Bedrägericenter

I Förenade Bolags första del av videoserien Fakturabedrägerier träffar vi Anders Olofsson på Polisens Nationella Bedrägericenter.

Förenade Bolag arbetar nära Polisens Nationella Bedrägericenter med dels allmän kommunikation och rapportering kring aktivitet som rör de företag vi publicerar på vår varningslista och dels det preventiva arbetet däromkring. Vi har även tack vare samarbetet snabbt kunnat stänga ner exempelvis bankkonton och även fått stor räckvidd med gemensam information i nationell press.

När det gäller rapportering av aktivitet sker det inom ramen för en mindre grupp inom Samverkansgruppen mot fakturabedrägerier. Även Svensk Handel och IT-spåraren Internetsweden/Peter Forsman är delaktiga i gruppen.

 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag