Hansa Marketing AB – mot Norge

Hansa Marketing AB – ett närliggande bolag till varningslistade Ecotrade Solutions Norden AB – rustar upp för sälj mot norska marknaden.

Ecotrade Solutions Norden AB (556792-8857) är omskrivna för grovt vilseledande försäljning av förbrukningsvaror, främst rengöringsmedel. Verksamheten finns på varningslistor hos Förenade Bolag (publicerade 2013-08-21) och Svensk Handel (publicerade 2014-01-29) under produktnamn som ”EFL” ”Ecoflex” och ”Ecoflexibles”. Efter en intensiv period där bland annat ideella idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar och församlingar pressats till att betala stora belopp har man till synes bromsat upp verksamheten. Ecotrade är föremål för ett stort antal polisanmälningar.

Hansa Marketing AB

Istället ökar nu aktiviteten hos ett närliggande bolag, Hansa Marketing AB (556916-2554). I styrelsen för bolaget hittas en av de vanligast förekommande säljarna från klagomålen på Ecotrade Solutions Norden AB / Ecoflex. Mannen som nyligen tillträtt styrelsen är född -95 och även VD för verksamheten samt författare av den platsannons som publicerades på platsbanken 2014-10-12. 

I platsannonsen söker Hansa Marketing AB personal för sälj inriktat mot norska företag. Bland annat står:
”Din nya tjänst går ut på att ta kontakt med med alla företagskunder på den norska marknaden via telefon” samt att man söker ”Nordisk talande innesäljare för vår sammarbetspartner som är återförsäljare av alla typer av förbrukningsvaror”. 

I en annan platsannons står: ”Vår kund är ett spännande företag som ligger i framkant inom sin bransch. Deras ambition är nöjda kunder, att ha ett attraktivt utbud och att hela tiden växa på marknaden.”

Hansa Marketing AB har träffat samarbetsavtal avseende faktureringstjänster med Godfinans Sverige AB, vars inkassochef samtidigt är ledamot och VD för Colfin AB – som i sin tur är juridiskt ombud för Ecotrade Solutions Norden AB i ett stort antal pågående processer i allmän domstol.

 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag