Svenskt Bedrägeriskydd

Nystartad verksamhet med oroväckande kopplingar.

Vi har mottagit indikationer på att en verksamhet vid namn Svenskt Bedrägeriskydd är i uppstartsfasen. Verksamheten, som bland annat erbjuder hjälp mot bluffakturor, har enligt inkomna rapporter kopplingar till personer som rört sig i den yttre kretsen kring varningslistade verksamheten 118 108.

 

Mer om 118 108:
Tre huvudmän dömdes till fängelse i mellan tre och fyra och ett halvt år för sin inblandning i omskrivna 118 108-målet, fyra av totalt nitton åtalade säljare dömdes till dagsböter och villkorlig dom. Domarna rör främst grovt bedrägeri och försök till grovt bedrägeri men även grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott. 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag