Skärpta straff för Företagslansering

Hovrättsdom lämnades idag.

Totalt tre män åtalades för inblandning i Företagslansering Sverige AB, ett av bolagen som bland annat fakturerade för produkten Hitta Företagen.  Helsingborgs Tingsrätt friade två och gav den tredje ett års fängelse. Båda sidorna överklagade.

Idag föll domen som skärper den tidigare fälldas straff från ett år till två och ett halvt års fängelse, samt villkorlig dom och böter för en av de tidigare friade. En fjärde man, som misstänks vara huvudman och även han friades i tingsrätten, skall hovrätten pröva i ett separat fall. 

Förenade Bolag var först ut i landet med att varna för Hitta Företagen och kringliggande produkter. 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag