Svenska Brottsfiltret AB – ökat skuldsaldo

Trots kort verksamhetstid.

brottsfiltret

Svenska Brottsfiltret AB, som säljer diverse ID-kapningsrelaterade produkter har trots sin korta verksamhetstid redan ådragit sig stora skulder för restförda skatter/avgifter. Det var i början på 2013 som företaget, tidigare med namn iMobilnu, inledde telefonförsäljning av vad de kallar för ID-skydd. Omedelbart uppmärksammades att verksamheten olovligen använde sig av bland annat polismyndighetens sigill på hemsidan brottsfiltret.se.

Det har inkommit klagomål på införsäljningen och det är idag högst oklart huruvida ID-skydd-tjänsterna verkligen fungerar i praktiken.

Det totala skuldbeloppet är i skrivande stund 88 593:-.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag