Regionsdelen.se – klagomål på försäljningsmetoder

Regionsdelen.se, i samma koncern som Letaföretag Sverige AB, renderar allt fler klagomål.
Klagomålen rör företagets försäljning som inleds med att bekräfta din verksamhets uppgifter, att du har ett visst antal sökningar sedan tidigare och att du talat med säljaren för ett år sedan. Tidigt vill man ge sken av att du har varit kund och aktivt deltagit i din publicering (bland annat genom att välja sökord) trots att det inte stämmer. På plattformen ligger dina företagsuppgifter färdigpublicerade.

regionsdelen hemsida

Nära Letaföretag Sverige AB

Verksamheten är mycket närbesläktad av bland annat SVT omskrivna Letaföretag Sverige AB. I början av februari 2013 trädde styrelseordföranden från Letaföretag Sverige AB ur styrelsen för Regionsdelen i Sverige AB – han hade då suttit som ledamot i båda företagen under drygt två års tid.

Letaföretag Sverige AB har nu inledd konkurs.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag