Scandinavian Salesgroup och massutskick

Nya utskick från Scandinavian Salesgroup. Erbjudandefakturorna avser sökmotorregistrering.

 Scandinavian Salesgroup AB från Borås är en ombildning av den enskilda firman MB Marketing som skickat ut erbjudandefakturor i flera år under flera namn. Idag har hundratals erbjudandefakturor gått ut till företagare runtom i landet. Erbjudandet avser ”Sökmotorregistrering av hemsida” och är utformad så att den skall betalas av misstag.

Det föreligger inget betalningskrav på erbjudandefakturor från Scandinavian Salesgroup AB men om du betalar binder du ditt företag på ett löpande avtal. Kostnaden kommer alltså var tolfte månad eftersom det som förlängs automatiskt.

Har du fått en erbjudandefaktura från Scandinavian Salesgroup AB? Klicka på varningen här och berätta mer i kommentarsfältet.

 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag