Sincerus ökar sitt skuldsaldo

Tidigare välkänd aktör tillbaka – med ökat skuldsaldo. 

Sincerus AB blev tidigare kända för tvivelaktig försäljning av produkter som Näringslivsdelen, Dagens Företag, Dagens Ledare, Företagsdelen, och låg under en lång tid publicerade på vår tryckta Varningslista. Sincerus AB avpublicerades i slutet av 2011 då klagomålen helt avtog.

Under tidigare delen av 2010 gick Sincerus AB under en omfattande rekonstruktion. Sincerus AB var då belagt med skulder på över 9 miljoner kronor. Idag är Sincerus inte bara tillbaka med sin vilseledande försäljning, men också med ett utökat skuldsaldo. Det totala skuldsaldot under Sincerus ABs verksamhetstid uppgår idag till 10 653 047 kronor med ytterligare  58 327 kronor i registrerade betalningsförelägganden,  där betalning uteblivit till bland annat Advokatfirman Konsultbyrån för Marknadsrätt AB. Majoriteten av det aktuella skuldsaldot består av obetalda skatter och har registrerats de senaste månaderna.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag