Nummerupplysningen.se i Kristianstad tingsrätt

Nummerupplysningen.se i Kristianstad tingsrätt. Förhandlingar pågår just nu mellan det drabbade företaget och det juridiska ombudet för Nummerupplysningen.se (Nummerupplysningen OÜ, Tallinn, Estland). Ombud för Nummerupplysningen.se (Nummerupplysningen OÜ) är Juristfirman Liljecrantz & Partner, som nyligen bytte namn från Foodcourt Solna AB. Vi har sedan tidigare på morgonen direktkontakt med det drabbade företaget och Kristianstadsbladet har reporter på plats.

Omskrivna Nummerupplysningen.se står bakom tusentals vilseledande formulär som blir ifyllda av mottagaren i tron om att det är kostnadsfritt och att det gäller till exempel 118 118/Gula sidorna. Klicka här för att se bildexempel på formuläret, fakturorna och hemsida.

Mer information kommer när vi har den.

Uppdatering kl 12.31:
Parterna har träffat en förlikning.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag