Nordisk Spärrtjänst / Nej Tack / MB Marketing

Nordisk Spärrtjänst – nu med ”Nej Tack”. Ännu ett namnbyte för boråsbolaget.

Den enskilda firman i Borås som tidigare skickat ut tusentals erbjudandefakturor för olika sök- och webboptimeringstjänster under olika namn testar nu ett nytt grepp: att skicka ut fakturor som pryds av Nej Tack! under namnet Nordisk Spärrtjänst.

I det finstilta står att du betalar för tolv månader och att tjänsten ”berättigar er till konsultation/rådgivning upp till 6 tim/år”. Erbjudandet gäller en typ av telefonförsäljarspärr (som inte existerar). Det riktigt märkliga är att specifikationen säger att tjänsten är kopplad till din hemsidesadress, vilket givetvis är fullkomligt ologiskt.

Fakturorna behövs inte betalas eftersom de är maskerade erbjudanden.


Nordisk Spärrtjänst (Nej Tack)

Nordisk Spärrtjänst (Nej Tack)


Företaget har använt namn som:
MB Marketing
MB-Marketing
Svensk Webb Optimering
Nordisk Web Positionering
Skandinavisk Webb Optimering
Nordiska Webb Byrån
Web Advertising
Skandinaviska Webb Kontoret

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag