dinlokaladel.se / Din Lokala Del / Inspelningscentralen

Din Lokaladel säljer på falskt tidigare medverkande. Uppger sig ringa från Stockholm.Hitta Företagen (Företagslansering Sverige AB), Alla Företagen (Företagslansering Sverige AB), Norden Media (Länsdelen Norden AB), Varningstjänst (Benelco Fastighetsservice) hör ihop genom bolagsmän och registreringsdata. Samtliga hänvisar till Inspelningscentralen (som är ett eget påhitt) för orderbevis. Oavsett hur du gör blir du fakturerad.

Bra sökresultat...

Bra sökresultat…

Din Lokala Del - Kontaktuppgifter

Din Lokala Del – Kontaktuppgifter

För den fulla kartläggningen om hur allt hänger ihop, klicka här för att komma till Internetsweden.se.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag