Allaföretagen.se / Alla Företagen – Tidigare medlemskap / Inspelningscentralen

Allaforetagen.se / Alla Företagen. Igång med försäljning över telefon.Produkten faktureras av Företagslansering Sverige AB som även ligger bakom Hitta Företagen. I samtalet säger säljaren precis som tidigare att man är tvungen att förlänga sitt medlemskap för att slippa bli fakturerad. I slutändan får du en faktura hur du än gör. Tänk på att något tidigare medlemskap aldrig har existerat: adressen www.allaforetagen.se skapades först 2011-07-07.

Ett besök på www.allaforetagen.se tar dig till eniro.se, men med maskerad rubrik ”www.eniro.se/allaforetagen.se”. Eniro har inget med den här typen av verksamhet att göra och tricket är till för att vilseleda dig.

Fult trick från Alla Företagen

Fult trick från Alla Företagen

Går du däremot in på www.allaföretagen.se (med ö istället för o) hamnar du här:

Alla Företagen

Alla Företagen

Sidan har samma registreringsdatum, men på ägarinformationen har man under registreringstillfället istället skrivit in ”Svenska Företag Föreningen sedan 1995” och G-mail-adressen [email protected]. Det är uppenbart gjort i ont uppsåt med syfte att skada vår verksamhet. Även hemsidesadressen svenskforetagforening.se (OBS! lägg märke till att de med vilje lämnat ute bokstaven ”s” i företagsförening) är registrerad av Malmögänget för samma syfte. Sidorna har alltså ingenting att göra med Svensk Företagsförenings verksamhet.

När det gäller orderbeviset för det påstådda tidigare avtalet hänvisar Alla Företagen till inspelningscentralen.se – som de driver själva. Förfarandet är identisk det av bland annat Hitta Företagen.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag