Klavab Finans / Securo Finans uteslutna ur Svensk Inkasso

Securo Finans uteslutna ur Svensk Inkasso. SGPs egna inkassobolag i blåsväder.SGP Online Publishing (som står bakom Finnmobil Företagssöket, 118218 Nummerupplysning.se, Isoregistret, Konferensregistret, Gyllenesidor) har länge använt sig av sitt egna inkassobolag Klavab Finans för inkassoärenden. Inkassobolaget bytte nyligen namn till Securo Finans, men använder sig fortfarande av logotypen och namnet Klavab på sina utskick.

Klavab/Securo Finans fälldes i februari av inkassonämnden med bedömningen att hanteringen av deras ärenden stred mot god inkassosed. Domen finns att läsa här. Nyligen meddelande Svensk Inkasso att man fullt uteslutit Securo / Klavab ur föreningen.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag