JF Reklamtjänst – otydliga fakturor

Se upp för anonyma fakturor. JF Reklamtjänst är den egentlige avsändaren.
Något verkar ha gått ovanligt galet till när JF Reklamtjänst skickade ut sina senaste påminnelser. Till exempel har du lite drygt åtta år på dig att betala de fakturor som skrevs ut i december och februari. Varifrån fakturan kommer och vilket företag som är betalningsmottagare verkar man dessutom ha missat helt. Klart är dock att bankgiro och organisationsnummer går till JF Reklamtjänst. Om vi bara kunde lista ut vad fakturorna avser…

Texten med hot om ”betalningsanmärkning”, ”utmätning” och ”konkursanmodan” är i vanlig ordning inget att bry sig om.

Påminnelse JF Reklamtjänst

Påminnelse JF Reklamtjänst

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag