Nummerdirekt.se – nu-sweden i ny form

Nu-sweden är igång igen. Numera under namnet nummerdirekt.se.

Ett antal rapporter styrker att försäljningen bakom nummerdirekt.se är oklar. Bland annat tar man betalt för att ”ta bort dig ur registret”. Siten hette tidigare nu-sweden och blev snabbt omskriven runtom på nätet, bland annat av Internetsweden som skrev detta inlägg. Samma bolag står bakom den här gången, dock har man bytt namn.

Uppdatering:
Fatou Touray
, som driver nummerdirekt.se, har hört av sig till oss med önskemål om att få klargöra att de alltid tillämpar sju dagars ångerrätt och att det under inga omständigheter vilseleds medvetet från deras sida

Har du egna upplevelser? Dela mig dig via fax, e-post eller telefon.

Följande står specificerat på fakturan:
Nummerupplysning på Nätet (vilket är det gamla namnet. Bolaget heter i själva verket KEJF HB)
Kålsängsgränd 1c
753 19 Uppsala
Bankgiro 674-7588
Organisationsnummer 969751-9263

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag