Elviro Sverige HB – Oärlig försäljning

Varning för Elviro Sverige HB. Klicka här för fakturaexempel.

Rapporter har under en tid kommit in gällande Elviro Sverige HB och idag mottog vi vårt första fakturaexempel. Historien bakom fakturan känns igen sedan tidigare där man hänvisat till ett nyss utgånget medverkande och passar på att fråga om ”nästa period”, säkerställa så att ”sökorden stämmer” och kontrollera övriga uppgifter.

Elviro erbjuder på sin hemsida olika paket med bland annat ett antal ”klick på google” och olika prioritetsgrad (beroende på pris). Den stora frågan är ju givetvis exakt var man menar att uppgifterna publiceras – på www.elviro.se finns inget annat än en presentation av företaget och ”produkterna”. I övrigt syns inga tydliga felaktigheter med uppgifterna på fakturan – bankgirot är registrerat på rätt företag, dvs Elviro. Bolaget är nyregistrerat och därför finns ingen ändringshistorik och/eller utbytt styrelse. Styrelsen har i dagsläget inget aktuellt bolagsengagemang annat än Elviro.

Observera att Elviro säljer via telefon. Vi uppmanar till försiktighet.

Elviros orderbekräftelse

Elviros orderbekräftelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elviros hemsida

Elviros hemsida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elviros faktura

Elviros faktura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletta uppgifter:
Elviro Sverige Handelsbolag
Abbekåsgatan 13
214 40 MALMÖ
ORGNR: 969754-4857
Bankgiro: 741-8957
https://www.elviro.se
[email protected]

Registrerat 2011-03-10.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag