Ett samband?

Är det Hitta Företag som kallar sig för Hitta Företagen när de ringer? Förnekar allt samband med Hitta Företag. De använder samma metod, det vill säga hävdar att man har ett intjänat belopp och frågar om tjänsten varit tillfredsställande under den period man varit med – och att det nu är dags att förnya. Den senaste siffran vi hörde som innestående belopp var 5900 kronor ”för 12-13 månader”.. Domänen www.hittaforetagen.se registrerades 2011-01-20. Något tidigare medlemskap kan alltså omöjligt existera.

Det finns en risk att de som inte önskar vara med blir inspelade för att ”bekräfta avslutet”. Det medför i själva verket en inspelning som används som orderunderlag.

Har du mer information eller själv blivit drabbad? Skicka ett e-mail till [email protected] eller klicka här.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag