Hitta.se och Scandinavian Media Solutions i Marknadsdomstolen

Snart är det dags för Hitta.se och Scandinavian Media Solutions att sammanträda i Marknadsdomstolen. Ärendet gäller Hitta Företag.

Tvisten står mellan Hittapunktse AB och oseriösa bolaget Scandinavian Media Solutions, som ursprungligen sålde och fakturerade för missvisande internetkatalogen Hitta Företag. Man flyttade senare över verksamheten till Hitta Företag Sverige AB. Scandinavian Media Solutions går nu under förkortningen SC Media där man säljer ”Google-tjänster”, alltså annonsering via köpta sökord, så kallade AdWords. Scandinavian Media Solutions/SC Media och Hittaföretag Sverige AB ägs av samma person och har under en lång tid bedrivit starkt vilseledande och oärlig  försäljning.

Scandinavian Media Solutions har idag ett skuldsaldo på 4 674 518 sek.

Sammanträdet äger rum 22 februari 2011. Vi rapporterar så fort vi har mer information.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag