MKS Sweden – Marknadskonsulterna – Svensk TM Spärr

Från MKS Sweden (Marknadskonsulterna i Solna) kommer en faktura avseende Svensk TM Spärr/Nummerregistret för 2495kr.Fakturan pryds av samma text som det gamla utskicket från Marknadskonsulterna i Solna AB och  T&W Consulting (TWC) , som vi skrivit om tidigare, med kopplingar till bland annat Expertisen, Telespärr och Svensk TM-Spärr. Läs mer och se tidigare fakturor här. Observera: Ej att förväxla med det seriösa bolaget G&G Marknadskonsulterna.

Så här ser texten ut:

Eftersom du inte sagt upp tjänsten 90 dagar innan avslutad period är du skyldig att betala denna faktura och har automatiskt blivit förlängd inför nästkommande period. Däremot så är vi tvugna att erbjuda våra kunder 90 dagars ”Nöjd Kund Garanti”. efter BETALD faktura har kunden rätt att använda sig utan våran ”Nöjd Kund Garanti”. Om kunden inte är nöjd med produkten kan kunden maila eller posta in en omedelbar avslutning av tjänsten. Vi är då skyldiga att återbetala kunden hela bloppet och kunden blir uppsagd för vidare tjänster. Glöm EJ att ange kontonummer där pengarna skall återbetalas i ditt uppsägningsbrev/mail.

Ingen av de företag vi varit i kontakt med har tidigare haft någon ”TM Spärr” eller tidigare avtal.
Vi rekommenderar våra medlemmar att skicka in fakturan till oss för hjälp även om risken är minimal att ärendet går vidare.


MKS original

MKS original


Uppgifter om företaget – enligt fakturan
Marknadskonsulterna Solna AB
Björnstigen 34
170 72 Solna
Org-nr: 556785-2446
Tel: 08-55003438
BG: 445-7511

Uppgifterna är identiska de från tidigare Marknadskonsulterna-fakturor.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag