Företagsindustri / Nordisk Företagsindustri / Scandinavian Businesslink

Nordisk Företagsindustri – även känt som Scandinavian Businesslink är igång igen. Tillvägagångssättet är detsamma som tidigare…... även om produkten ”Nordisk Företagsindustri” är ny. Man ringer och påstår att en medverkan skall avslutas och att man behöver ett underlag för detta. Underlaget faxas ut till kunden, men om man skriver under och returnerar så tecknar man i själva verket en order. I det underlag vi sett handlar det om 8st införanden, och priset varierar mellan 6.995kr och 8.995kr – per införande. Slutsumman blir alltså mellan 55.960 – 71.960kr, ibland för en så kort period som tre månader. Är man inte uppmärksam kan detta alltså bli väldigt dyrt. På faxet står tydligt: ”Er annonsering avslutas automatiskt 2011-xx-xx. För ytterligare annonsering efter Mars återkommer ni själva enl. Ö.k. Vänligen returnera …”.
De båda sidorna är identiska och innehåller knapphändig information. Språket är till hälften på svenska, till hälften på engelska. De artiklar som ligger uppe på båda sidorna är inte datummärkta, men en snabb Google-sökning avslöjar att de är kopierade från andra källor (utan hänvisning) – dessutom att de är månader gamla (de tre översta är från augusti och oktober 2010). Bolaget (LD International) 

har ingen F-skattsedel (drogs in 2009-05-28). 

Aktuella hemsidor:  www.foretagsindustri.se / www.scandinavianbusinesslink.com

KOMPLETTERANDE INFORMATION
Företagsindustri / Nordisk Företagsindustri (nfi) / Scandinavian Businesslink
Box 92 184
120 09 Stockholm
Tel: 08-643 70 40 / 39
Fax: 08-643 70 30

Fakturan kommer från LD International, BG: 5963-8965, Org-nr: 556701-4732
Har ni mer information om (Nordisk) Företagsindustri eller Scandinavian Businesslink – faxa eller maila gärna in till oss.

Så här ser orderunderlagen ut (klicka för större bild):

Nordisk Företagsindustri & Scandinavian Businesslink

Nordisk Företagsindustri & Scandinavian Businesslink

 

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag