Jämförelse: TWC och Marknadskonsulterna i Solna

Marknadskonsulterna i Solna och TWC – se fakturorna här! Är de inte misstänkt lika? Jo – identiska.TWCs massiva faktura-utskick kulminerade under slutet på sommaren 2010, då hade man sedan våren använt sig av olika produktnamn som  telesapper, filterdosa och spärrtjänst. Detta gjorde man även under namnet T&W Consulting. Ingen post gick fram till företaget, men vi fick ett hot om juridiska följder från deras Gmail-adress… sedan blev det tyst. Nu är de tillbaka – som Marknadskonsulterna i Solna. Marknadskonsulterna i Solna skickade nyligen ut fakturor för ”dialer optimering” som vi skrivit om. Gräver man ännu längre finns kopplingar till både SG Schantzgruppen och Roboss Finans – tidigare bluffar inom samma område (telefonspärr för företag). Läs mer om dem här:
https://svenskforetagsforening.se/2010/01/roboss-finans/
https://svenskforetagsforening.se/2009/09/sg-schantz-gruppen-sparrtjanst-nummerregistret/
 
Se själva och jämför TWC och Marknadskonsulterna Solna:
OBS! Marknadskonsulterna Solna AB är INTE samma företag som G&G Marknadskonsulterna (www.marknadskonsulterna.se). Logotypen är alltså stulen.


Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag