Entrenamiento Turbulento

Nytt utskick från Nummerupplysningen.se Entrenamiento Turbulento ! Skickar ut ett vilseledande erbjudande i ett gult kuvert märkt med texten ”Viktigt meddelande”. På den gula talongen finns text som lyder ”Extra erbjudande – lägg till utökad sökbar företagsinformation utan extra kostnad”

Införandet bygger på den klassiska ”bekräfta uppgifter”-modellen, och även vid telefonsamtal är säljargumenten otydliga, man vill ”dubbelkolla att uppgifterna är rätt för den nya perioden” och pekar på ett tidigare samarbete.
Medverkan gäller på webbsidan www.nummerupplysningen.se och har ingenting med den ”riktiga” (118118) nummerupplysningen att göra .

Läser man noggrant ser man i mindre stil att ”medverkan sker mot kostnad”, och att man vid retur av talongen binder sig för medverkan på nummerupplysningen.se i två år för 3711kr + moms per år, och att det förlängs med ytterligare två år automatiskt vid periodens slut. Faktureringen sker årsvis.

På baksidan finns även texten ”För det fall Ni ej har för avsikt att medverka mot kostnad, kan ni bortse från detta erbjudande”.

Svensk Företagsförening ifrågasätter starkt nyttan av att annonsera på en sida som:
1. Få känner till och därmed inte söker på
2. Bara betalande företag finns med på, vilket leder till tunna sökresultat och att användarna vänder sig till andra sökmotorer istället.

! BLI MEDLEM I VARNINGSLISTAN OCH FÅ FULLSTÄNDIG INFORMATION OM BOLAGET !
Klicka här för mer information


Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag