Bluffaktura: SCANDINAVIAN MEDIA SOLUTIONS / Sökord – Sökmotoroptimering

Scandinavian Media Solutions (som stod bakom ökända Hitta Företag-bluffen) är tillbaka med nya försäljnings- och blufförsök.

Den här gången rör det sig om sökmotoroptimering. Ofta inleds samtalet med att säljaren påstår att ”de sökord ni tidigare haft är inaktiva” och att man vill ”kolla om ni vill återaktivera dem”. Tjänsten är oskäligt prissatt och gäller sökord genom Google AdWords.

Marknadsdomstolen har nyligen beslutat till fördel för Hittapunktse (legitimt bolag) gällande Scandinavian Media Solutions välkända Hitta Företag-bluff där man stod inför ett vite på en miljon kronor om inte alla Hitta-referenser togs bort. Bolaget är alltså tillbaka i ny skepnad. Ingen bolagsinfo har ändrats sedan man skickade ut fakturor för ”Hitta Företag”.

! BLI MEDLEM I VARNINGSLISTAN OCH FÅ FULLSTÄNDIG INFORMATION OM BOLAGET !
Klicka här för mer information

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag